Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Jaroslava Veselá provozuje v Soběslavi kamennou prodejnu s cukrářskými potřebami a pomůckami. Dále provozuje i e-shop s cukrářskými potřebami. V sortimentu najdete: - cukrové zdobení na dorty - zákusky a jiné pochoutky - potahovací a modelovací hmoty - speciální dortové svíčky - výslužkové a dárkové krabičky - obrázky z jedlého papíru, ...

Jaroslav Veselý provádí revize TNS (tlakové nádoby stabilní). Revize tlakových nádob stabilních skupiny A, B: - provozní revize - výchozí revize - vnitřní revize - zkoušky těsnosti - tlakové zkoušky - školení obsluh tlakových zařízení.

Firma D.O.M. Tábor zařizuje interiéry kanceláří a bytů. Poskytujeme: - projekční činnost - vizualizace - doprava - montáž. Obchodní zástupce: Ing. Vít Fučík Mob.: +420 602 254 987 Interiérový projektant: Ing. Leona Fučíková Mob.: +420 721 829 932

Prodej a montáž centrálních vysavačů HUSKY a DuoVac. Servis výpočetní techniky. Montáže datových a televizních rozvodů.

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Prodej a svařování plastů PP a PE Výroba: rybářské pramice, jímky, septiky, vodoměrné šachty, šachty k vrtu, bazény, stoly pro potravinářský průmysl a další výroba na zakázku. Prodej: plastové rošty, stěnové prvky, plastové sudy, objedmová rouna, Tiros, struny do sekaček

Zámečnické práce ve stavebnictví - výroba a montáž ocelových konstrukcí, mříží, zábradlí, schodišť - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Výroba obalů z hladké a vlnité lepenky, puzzle, leporela, pohlednice, papírové sáčky, katalogy, kalendáře.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení Microsoft Služby: -poradenství v oblasti výpočetní techniky -návrh a realizace počítačových sítí na platformách Microsoft -návrh a realizace internetových stránek -návrh, realizace a správa databází dle přání zákazníka - účetní a daňové poradenství - vedení ...

Prodej: -nádoby, kontejnery, popelnice na komunální odpad -olejové hospodářství -separovaný odpad -vařiče, grily, zahradní a bytová topidla.

Prodej, servis - výpočetní technika - tiskárny a spotřební materiál. Webdesign. Návrh firemní grafiky.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady

Výroba a prodej - dřevěné přepravní obaly.

Výroba a montáž montovaných ocelových hal. Výroba ocelových konstrukcí. Montáž a dodávka opláštění hal.

Dovoz, import, prodej: - veškeré typy olejů a maziva značek Total, Lotos Oil, Orlen: - auto a moto oleje - specializace na obráběcí a průmyslové kapaliny . Zhotovení: - mazací plány na Vaše stroje. Technické poradenství. Ekologická likvidace použitých olejů ZDARMA.

Výroba, servis, opravy, montáže stavby: Výroba betonáren -mobilní betonárny -věžové betonárny -horizontální betonárny -atypické betonárny -speciální mísírny Zařízení pro ohřev vody a vytápění prostorů -ohřev závěsové vody -prohřívání kameniva horkým vzduchem -temperování prostoru betonárny Ocelové konstrukce Zásobníky ...

Autorizovaný dealer firmy FUCHS, prodej: -motorové oleje FUCHS TITAN MC -maziva pro mobilní techniku FUCHS TITAN -maziva pro motocykly SILKOLENE -maziva pro zpracování kovu ECOCUT ECOCOOL, RENOFORM -průmyslové čistící prostředky RENOCLEAN -maziva pro průmysl -konzervační prostředky ANTICORIT -průmyslové oleje RENOLIN ...

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...