Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Služby: -opravy plochých střech -izolace spodních staveb SARNAFIL, Alkor, PROTAN -izolace střech -rekonstrukce střešních plášťů -klempířské práce -halové systémy -ocelové haly -Haironville -Lindab, CUPROSAN -zateplení budov - polystyren, Orsil, RIGIPS -střechy a fasády -aplikace polykarbonátových desek -světlíky ...

Autorizovaný prodejce a servis produktů firmy STORMWARE pro jižní Čechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -značkové počítače COMPAQ, HP, TRILINE -stolní počítače a notebooky -počítačové sestavy a komponenty -počítačové doplňky a příslušenství -tiskárny, plottery HP Authorized Resseler, PANASONIC Authorized Dealer -zálohovací ...

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Prodej: -kancelářské techniky -počítače -PC TESCO, BRAVE, LEO -komponenty -notebooky -domácí kina -spotřební materiál pro tiskárny -herní zařízení a CD -brašny na notebooky. Služby: -tvorba internetových prezentací -servis PC -připojení k internetu -instalace a správa kabelové TV v Táboře -poskytování internetu ...

Výroba: -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery. Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, regulační techniky a výroba elektrokotlů.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Maloobchod, prodej: -počítače ABACUS, IBM, COMPAQ -tiskárny CANON -počítačové hry -výukové programy pro děti i dospělé.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -elektrické nářadí NAREX, BOSCH, MAKITA, PROTOOL a další -motorové pily a křovinořezy DOLMAR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -závitovina -závitové tyče Maloobchod, prodej: -pilový program LENOX -diamantové řezací kotouče SOLGA -upevňovací a kotevní technika UPAT a ...

Výroba, prodej: -balící materiály -stretch film -schrink film kartonové obaly -papírové hrany -LDPE bublinková folie.

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Velkoobchod, prodej: -flex program -keramické brusivo -brusivo na podložce - diamantové kotouče -tvrdokovové frézy obrysové -vrtáky -záhlubníky -tvrdokovové nástroje OECM -závitořezné nástroje GOLA.

Výhradní zastoupení APPLE COMPUTER. Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy, poradenství v oboru: -výpočetní technika IBM kompaktabilní, Apple MacIntosh, NB-ACER350 -kancelářská technika -laserové, tryskové a jehličkové tiskárny EPSON a HP HEWLETT PACKARD -softwarové produkty -CD-ROM multimédia, ...

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek pro kanceláře -nábytek pro domácnost -vybavení interiérů hotelů a bank -školní nábytek -kovový nábytek -šatní skříně, spisové skříně. Výroba a prodej: -počítačové stoly, atypické prvky. Dodávky a montáž: -kuchyně. Služby: -kompletní vybavení interiérů -architektonické návrhy ...

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.