Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej, servis, instalace: -kopírovací stroje SHARP a CANON -registrační pokladny -psací stroje pro školáky i profesionály -etiketovcí kleště včetně etiket -spotřební materiál.

Výroba na zakázku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -výroba obalů z vlnité lepenky -výroba obalů z přesných výsekových raznic -tvarové výseky z kartonáže -proklady.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Prodej nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -dětské pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -vybavení kanceláří -vestavěné skříně -šatníkové sestavy -atypické výrobky na zakázku. Služby: -grafické návrhy kuchyňského nábytku -vybavení kuchyní nábytkem i elektrospotřebiči -dekorativní sklo.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy-velikost na přání -ložnice, skříně s posuvnými dveřmi -šatní skříně -rustikální nábytek -jídelní stoly a židle -válendy a dvoulůžka -kancelářský nábytek a židle -interiérové doplňky -kuchyně -kuchyňská dvířka.

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky Návrh a montáž sestav dle Vašeho přání Prodej značkových PC sestav firem Lenovo, Hewlett Packard ( HP ), Acer, HAL3000 atd. Prodej tiskáren firem Brother, Canon, Hewlett Packard ( HP ), Epson, Samsung atd. Prodej komponent, přestavby PC Pravidelné čistění a údržba PC a tiskáren Opravy ...

Prodej a servis výpočetní techniky Služby: -servis PC -sestava PC -obchodní činnost -realizace zabezpečení.

Vše pro čárový kód: -potisk etiket -zakázkový potisk -plnoplošný barevný potisk -výroba předtištěných etiket. Prodej a servis: -termo a termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu -přenosné datové terminály. Spotřební materiál pro tisk: -termotransferické pásky -etikety bez potisku -textilní etikety. Obalové ...

Služby: -výroba kovových konstrukcí do stájí -rámy vozidel -renovace a prodej náhradních dílů -opravy návěsů a přívěsů všech typů.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Firma má oprávnění vykonávat: - revize a zkoušky plynových zařízení, zařízení pro rozvod plynů domovních a průmyslových, zařízení pro spotřebu plynu spalováním. - revize a zkoušky tlakových zařízení, revize a zkoušky těsnosti a tlak zkoušky. - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Firma poskytuje služby v oblasti bezpečnosti a ochrany ...

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Výroba: -plastové lahve pro kosmetiku, farmacii a potraviny -plastové obaly. Služby: -návrhy plastových obalů.

Prodej, opravy, servis: -kancelářská a kopírovací technika -kopírky SHARP, MITA, CANON, MINOLTA, TOSHIBA -psací stroje, faxy, kalkulačky, databanky -xerografický a tabelační papír -spotřební materiál.

Výroba: -plastové a pryžové výrobky -folie.