Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Hostinská činnost

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod: - výpočetní technika, - spotřební elektronika, - spotřební materiál.

Obchod, prodej, poradenství: Čištění oleje - filtrace. Filtrace průmyslových olejů bez přerušení provozu stroje. Kompletní olejový servis-tribodiagnostika. Recyklace olejů. Oficiální distributor olejů a maziv firmy TEXACO, jinak všechny druhy olejů. Nabídka, prodej: -oleje průmyslové, motorové, převodové. -plastická maziva -mazací ...

Český výrobce a prodejce kancelářských a konferenčních židlí. Moderní design, zodpovědný přístup.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -školní vybavení Vše dopravíme a namontujeme kdekoliv v ČR.

Obchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -kopírovací stroje -kontrolní pokladny -tiskárny (renovace tonerových cartridgí) -telefony, faxy -kalkulátory -digitální váhy -etiketovací kleště -skartovací stroje -spotřební materiál (náplně, cartridge, tonery, datová média, pásky do psacích strojů, pásky do pokladen, klávesnice, ...

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

Truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky - koupelnový, koupelny - atypický - interiéry krytých bazénů - foliovaná dvířka.

Výroba - palety - bedny dřevo / překližka - průmyslové obaly - obyč. / sušeno / tepelně ISPM

Stavební zámečnické práce: - zámečnické výrobky z černého materiálu a nerezu - ocelové konstrukce, přístřešky, oplocení - schody rovnoramenné i točité, zábradlí aj.

Výroba, prodej, e-shop: - plastové kufry pro hudební nástroje.

Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Prodej a servis výpočetní techniky.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, zejména pro malé firmy a domácnosti. Zajišťujeme dodávky nové výpočetní techniky podle požadavků zákazníka, provozujeme servis a opravy počítačů, odvirování a reinstalace operačních systémů. Náš tým je Vám vždy k dispozici s řešením jakýchkoliv problémů v dané oblasti.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Výroba: -technické zpracování paletových regálů -díly atypických ocelových konstrukcí -výrobky plošného tváření a svařování.

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Výroba: -zdravotnický nábytek -kovový nábytek -zakázková kovovýroba.