Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Služby: -opravy výpočetní techniky, -modernizace výpočetní techniky, -dodávky nové techniky, -instalace SW a další služby, -projekce a instalace LAN, WAN, -správa počítačových sítí, -poradenství (výpočetní technika, video, audio), -školení a kurzy v IT oblasti (Office, AutoCad, Moodle, střih videa, atd., -tvorba výukových ...

Truhlářství, podlahářství

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Obchodní činnost včetně zahraniční s výjimkou činností taxativně stanovených živnostenským zákonem

-Velkoobchod a maloobchod

živnost přerušena od 01.02.2016 do 31.12.2016 Služby -kurzy práce s počítačem, přímo v domácnosti u zákazníka -opravy počítačů, notebooků, instalace a konfigurace softwaru -čištění chladící soustavy notebooků a stolních pc -sestavení nového PC dle požadavků zákazníka -odvirování počítačů -přeinstalování operačního systému ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2013 do 01.04.2024 Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z laminovaných desek - školní nábytek - kancelářský nábytek. Prodej: - laminované dřevotřísky - včetně dopravy. Autodoprava: -LIAZ-valník+vlek.

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Technologie pro slévárenství: -středofrekvenční indukční kelímkové tavící pece k tavení oceli, litiny a barevných kovů -udržovací středofrekvenční pece -vakuové pece -zařízení pro automatické dávkování oceli, litiny a barevných kovů s indukčním ohřevem -náhradní díly. Technologie pro tepelné úpravy kovů: -zařízení na zušlechťování ingotů s ...

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Hostinská činnost -Obchodní činnost mimo činností taxativně stanovených živnostenským zákonem

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.

Datum zániku:03.03.2015 Prodej, servis: - výpočetní technika - fotoaparáty, videokamery, příslušenství - mobilní telefony EUROTEL. Provozovny: - Kpt. Jaroše 102/25, Boskovice - nám. Dr. Snětiny 2275/2, Boskovice.

Výpočetní technika. Služby: -připojení na Internet. Prodej: -počítače PC.

Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.