Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej nábytku a příslušenství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyní -nábytkové a stavební kování. Služby: -návrh, doprava, montáž. Prodej: -závěsný systém pro posuvné dveře. Klíčová služba. Výroba, prodej: -klíče -autoklíče i barevné sjednocení vložek FAB*. Prodej: -vodouředitelné laky a barvy AKZO NOBEL -lepidla, ...

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - schody, schodiště - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - zahradní nábytek.

Truhlářské práce, truhlář: -ealizaca a výroboa interierového nábytku z materiálů s povrchovou úpravou folií (LTD) -změření místnosti a po konzultaci výběr nejlepší varianty a řešení interieru -výběr ze širokého sortimentu barevných vzorků materiálů -návrhy v 3D zdarma -výroba nábytku na zakázku. Fakturační adresa: -Ivana ...

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Projekce, konstrukce, vývoj, výroba: -důlní-kompletních dobývacích mechanizovaných komplexů-linek (linky), jednotlivých komponentů -mechanizovaná důlní výztuž -důlní dobývací kombajn -důlní stěnové přesouvací a sběrné hřeblové dopravníky -strojírenská výroba-zakázková kusová i sériová výroba -výpalky a svařence -ocelové konstrukce a ...

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Prodej, servis: -počítače PC** -notebooky -servery -tiskárny -periférie -www* design.

Prodej obalové materiály: -tašky, sáčky, pytle, přířezy -balící a pečící papír -kotoučky, etikety, kleště -kelímky, talířky, příbory (plastové nádobí).

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Tesařské práce Výstavba - monolitická konstrukce Stavební práce

Truhlářství,truhlářské práce,stolař, stolařské práce: -výroba,prodej,dodávka,distribuce -nábytek,nábytku -kancelářský nábytek -stoly,židle -kuchyňské linky,kuchyně,kuchyní. Fakturační adresa: Josefov č.77