Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchodní a maloobchodní prodej olejů či maziv a náhradních dílů.

Výroba - schodiště. Svářečské práce - vrata - ploty - mříže. Zámečnické práce.

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Truhlářství. -poradenství, návrh, výroba, prodej, doprava a montáž dřevěný nábytek, nábytku, na míru, na zakázku. Kompletní vybavení interiérů, interiéry: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné i samostatné skříně, skříň -vnitřní i venkovní dveře, dveří -vrata -kancelářský nábytek a jiné -materiál: masiv, levnější alternativní ...

Výroba, maloobchod, prodej: - dřevěné schody, schodiště - železné schody - zábradlí - palubky.

Prodej a renovace tonerových kazet a laserových tiskáren, faxů a kopírek.

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Prodej, opravy a servis: -výpočetní -počítače PC -komponenty, příslušenství, doplňky.

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Revize tlakových a plynových zařízení. Příprava školení. Služby v oblasti energetiky, rozvodů vody a tlakového vzduchu, rozvody topných plynů, rozvody průmyslových a domovních plynovodů, rozvody technických plynů.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře Zakázková výroba - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - kanceláře - vestavěné skříně - dětské pokoje.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Revize - technik tlakových nádob stabilních. Návrh, konstrukce, výroba a provoz kotlů a tlakových nádob.

Výroba, prodej: -plastové obaly -misky pro balení hotových potravin

Výroba a montáž křídlových a vjezdových posuvných bran, vrat, branek, kovaných plotů, zábradlí a schodišť.

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Výroba a montáže, opravy: - ocelové konstrukce - jeřáby - zdvihací zařízení - manipulační zařízení.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.