Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Velkoobchod: - obalový materiál - plastové obaly.

Truhlářství. Výroba, poradenství, návrh: -interiér, nábytek -kavárny, restaurace, jídelny -obývací pokoje, kuchyně -kancelářský nábytek, předsíňové stěny. Vybavení nábytku elektrospotřebiči: -Fagor, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Bosch, Siemens, Baumatic, Mora, Candy. Práce: -čalounické -lakýrnické -podlahářské. Maloobchod, ...

Prodej, opravy a servis: -výpočetní a kancelářská technika -počítače PC -registrační pokladna, pokladny, pokladen Sharp -počítačové sítě, počítačová síť -tiskárny, tiskárna -hardware, software -periperie, doplňky a příslušenství -repasovaná, použitá technika -kancelářské potřeby-papír.

Revize a kontroly plynových zařízení. Revize tlakových nádob.

Výroba zakázkových interiérů: -vyšší standard -vybavení interiérů bank, hotelů, restaurací, barů, privátních domů, bytů -návrh architekta a designera -zakázková výroba

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a ...

Realizace interiérů, návrhy, vizualizace. Návrhy jednotlivých kusů nábytku, vestavěné skříně, koupelnové skříně, pracovní stoly, komody.

Činnost: - návrhy a realizace zimních zahrad - konstrukce hliník, dřevo, plast, kombinace materiálů

Profesionální gelové nehtové produkty. Internetový obchod, e-shop. UV gely, barevné gely. Pilníky, štětce, nehtové tipy Lamour, sady, glitry a P2 gel laky. Pořádání rekfalifikační a nail art kurzy.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Výroba, prodej: -odmašťovacích přípravků. Prodej: -průmyslových olejů -emulzních kapalin -filtry pro průmyslové automobily a stroje.

Prodej a servis výpočetní techniky včetně příslušenství. Outsourcing.

Prodej kancelářského nábytku. Nabízíme křesla, židle, stoly, kartotéky a police. Navrhuji interiéry.

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - pomocné tekutiny - štětce - nehtová lepidla - přípravky pro péči o nehty Nehtové studio - zastoupení holandské značky PRO nehtový design - NAIL CREATION E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - ...

Stavba a montáž ocelových konstrukcí: -manipulační vysokozdvižné plošiny MP13 a MP16 -autojeřáb AD20 na podvozku TATRA -práce elektro -opravy, servis mostových jeřábů -jeřábové dráhy.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Stolařské a truhlářské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský a interiérový nábytek - schodiště - ložnice - dětské pokoje - obložení zárubní a dveří - interiérový nábytek.

Činnost prováděna pouze pro zahraničního partnera: -import prázdné cartridge tiskáren -renovace inkoustové cartridge do tiskárny -třídění a export laserové a inkoustové cartridge pro tiskárny.

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.