Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Obalové materiály, obaly z vlnité lepenky -dvouvrstvé -třívrstvé -pětivrstvé -sedmivrstvé. Krabice, krabičky s potiskem -flexotisk -fotorealistický tisk (čtyřbarevný tisk+lak). Paletové boxy z třívrstvé, pětivrstvé, sedmivrstvé lepenky.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Nerezová výroba, práce na CNC, ohraňovací lis, děrovací lis a tabulové nůžky, můžeme nabídnout zhotovení přesných plechových dílů i celků.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Práce: -truhlářství, truhlář, stolařství. Výroba, prodej: -výroba na zakázku -kuchyň, kuchyně -obývací, dětské pokoje, ložnice -šatní skříň -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -bytové doplňky -vybavení restaurací a kusovy nábytek. -přířezy a olepování ABS hran.

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, nábytek: -grafické zpracování -cenová kalkulace -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje, dětský pokoj -vestavné, vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -masivní nábytek. Fakturační adresa: Havlíčkova 333 69603 Dubňany.

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Pronájem vlastních kancelářských prostorů. Prodej: -kancelářská a výpočetní technika -komponenty, příslušenství -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku -software, počítačové hry* -papírenské zboží, kancelářské potřeby, tiskopisy. Služby: -reprografické -kopírování -laminování -výroba, tisk vizitek, pozvánek, oznámení ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Práce: -jeřábnické. -autojeřáb T-815 AD 20T -stavební práce -montáže hal -montáže střešních konstrukcí -doprava těžkého materiálu.

Bednářství, výroba dřevěné sudy: -dřevěný sud -dubové i akátové-velikosti, objem: 25, 50, 100, 150, 200, 300, 500 litrů -okrasné ve velikostech 5, 10 litrů včetně podstavce a dřevěné pípy -sudy BARRIQUE ve velikostech 225 litrů, vyrobeny z českého dubu. Sudy větší jak 500 l dle dohody. Stylové vybavení, interiéry vinárny, vinárna. Řezbářské ...

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle, křesla, křesílka -kancelářské doplňky -dětská a mladá móda - značková pera PARKER.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňských linek, kancelářského nábytku a nábytku z laminátových desek na zakázku.

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.

Prodej, maloobchod: -software -hardware