Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, prodej: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -stavby kombinované (vlastní doprava, realizace svépomocí) -septiky a žumpy -zemní biofiltry skrápěné -čističky odpadních vod (ČOV) -plastové nádrže (i na ryby) -kanalizační šachty -svařování plastů -výrobní řady ČOV pro 1 až 100 připojených osob ...

- LEMA Prodej: -výpočtení technika -hardware -software -mobilní telefony.

Nábytek: - návrhy interierů - kancelářský nábytek - sedací nábytek. Prodej kancelářské techniky: - výpočetní technika - kancelářská technika - informační terminály (www.a-point.cz) - skenery (www.skenery.net) - fotoaparáty - telekomunikace - mobilní telefony - bílá technika - kávovary - zabezpečovací ...

Výroba, prodej: - potrubní díly - tvarovky - zásobníky, nádrže, tanky - deskové a potrubní sanitační rozvodné panely - schodiště a zábradlí pro interiéry - vyhrdlení na potrubí dle přání ven i dovnitř Zajišťujeme: - dodávku a montáž potrubních rozvodů - dodávku a montáž strojních zařízení - opravy a rekonstrukce ...

Zámečnictví a výroba ocelových konstrukcí. Brány, branky, vrata, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, poklopy, výtahové šachty, kontejnery, násypky, lávky, mostní konstrukce, obloukové haly, prosklené stěny. Výroba strojů Šnekové dopravníky, pásové dopravníky, diskové dopravníky, drtiče, mlýny, míchadla, fluidní splavy.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Služby, oprava, servis: -výpočetní a projekční technika -data video projektory BOXLIGHT R***.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Opravy, servis, údržba: -rozhlasové a televizní vysílače a přístroje pro drátovou telefonii a telegrafii -kancelářských stroje a počítače.

Výroba, svařování, prodej, maloobchod, velkoobchod: - plachty na bazény - krycí zimní, letní solární, kašírované -víceleté - duralové konstrukce foliovníků včetně plachet - obalové a izolační folie - plachty pro stavebníky (PE plachty, difuzní folie) Prodej: - veškerý PE materiál - obaly, folie, metráž, přířezy, sáčky, fóliáky - ...

Luanet Prodej nářadí, nástrojů, brusiva, měřidel

Konstrukce, výroba: -zařízení pro chemický a petrochemický průmysl, energetiku -speciální a těžké ocelové konstrukce -ekologické projekty -věže větrných elektráren. Dodávaná zařízení: -tlakové nádoby -trubkové výměníky -kolony -reaktory -kotle na odpadní teplo - utilizační kotle -kotlové svazky -trubkové svazky ...

Výroba, prodej: -pneumatické zvedací plošiny pro opracování hovězího a vepřového masa -nerezové dveře -celoskleněné vstupní portály včetně dveří /možnost automatiky/ -nerezové odpadní systémy včetně štěrbinových -nerezové potrubní systémy včetně pneumatických prvků -nerezová zábradlí -stavební nerezové prvky ...

DH Interiér Výroba, prodej: - zakázková výroba nábytku - obývací stěny, komody, tv stolky, psací a počítačové stoly - vestavěné skříně - posuvné dělící stěny - rámy dveří v barvě bílé, hnědé, černé a kovu - výplně dveří-lamino - zrcadla s bezpečnostní fólií - úprava vnitřního uspořádání skříně. Služby: - nezávazný návrh a ...

Výroba: -zámků a kování -bazény -jímky -odlučovací zařízení ropných, tukových látek. Práce: -domovní instalatérské. Železářství - prodejna: Masarykovo náměstí 94 Police nad Metují tel. 491541550; 491541280

Zámečnictví, výroba, práce: -sváření oceli, litiny, hliníku, nerezi -výroba ploty a vrata -schodiště a zábradlí -mříže.

Prodej a servis počítačů, tiskáren a kopírek, tonerů a inkoustů. Velkoobchod s kancelářskými potřebami a papírem.

Elgasmont Servis, montáž, oprava, revize: -plynové kotle do 3000 KW** -revize a zkoušky plynová zařízení do 1500 KW** -tlakové zařízení do třídy K4** (kotle) -školení obsluh plynové teplovodní kotle a parní do K4** -elektro: -servis a opravy MaR* pro kotelny -zastoupení a servis, opravy: -DE** ...

Autorizovaný distributor CANON. Prodej, maloobchod, velkoobchod, opravy, servis, poradenství: - tiskárny - kopírky, faxy, digitální technika - foto, video - značkový spotřební materiál za nejlepší ceny pro kancelářskou techniku - tonerové náplně pro kopírovací stroje.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiéry a bytové doplňky, vybavení kanceláří, restaurací, holelů a škol. Stavební truhlářství.

Truhlářství. Výroba, oprava: - kompletní truhlářská výroba na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytové doplňky - pergoly a zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářské stroje - video - televize - opravy CB radiostanic Poradenství v oblasti hardwaru. Tisk. Prodej: - televizorů - DVD - kamer - PC - monitorů - autorádií.