Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství. Prodej, maloobchod, servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Prodej: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny - hranoly - sušené truhlářské řezivo - palubky - OSB desky Výroba: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny, plotovky - hranoly - palubky - OSB desky - vše dle přání zákazníkapořez - kulatina do průměru 71cm Tesařské ...

Kompletní sortiment nábytku a bytových doplňků, kuchyňské studio, kancelářský nábytek, zakázková výroba z lamina, grafické návrhy interiérů. Naleznete u nás nábytek z masivu, obývací stěny, skříně či čalouněné soupravy. Samozřejmě také stoly i židle.

Nabídka: - lešticích - lapovacích - brousicích nástrojů - používaných především ve sklářském, bižuterním a strojírenském průmyslu.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení na zakázku - fotoaparáty - videokamery - telefony, faxy.

Výroba: -kartonáž-obaly z třívrstvé, pětivrstvé, mikrovlnné a hladké lepenky, šité i lepené -kartonáž-obaly luxusní na sklo, bižuterii -kašírování -tvarově vysekávané obaly -skládané víkové krabice -archivní krabice na archivaci písemností -mřížky, proložky -velké poštovní obálky -pořadače(šanony)-pákové, závěsné, archivní, s ...

Tiskárna, tisk. Certifikát kvality ISO 9001:2001 Letáky, prospekty : Tisk letáků, prospektů v mnoha variabilních provedeních od jednobarevných po náročné plnobarevné tisky s možností různých dalších zpracování (falcování, bigování, perforace ...). Knihy, brožury, katalogy : Tisk brožur, knih, ceníků, katalogů, atp. v libovolných ...

Výroba, prodej: - plastové lapoly pro čištění odpadních vod: - odlučovače ropných látek typ SOL-2, GSOL-2/10, GSOL-5/20, GSOL-10/40 určené pro parkoviště, šrotiště, čerpací stanice, mytí aut - lapače(lapáky)tuku typ OTP1, OTP2, OTP4, určené pro restaurace, kuchyně, jídelny - nádrže, jímky z plastů pro stavebnictví: - pro pitnou i ...

Prodej, maloobchod: - hardware - software. Služby: - návrhy řešení počítačové sítě - montáž - poradenství - správa počítačových sítí - internetové připojení.

Zámečnické, svářečské a opravářské práce, ocelové prvky a konstrukce, stavební kovovýroba, kotevní a spojovací prvky pro fasádní profily REHAU aj. Pohotovostní opravy, otevírání a odvrtávání zámků a dveří. ( I drobné zakázky…) Vyrábíme - ...

Nabízíme: - veškerý nábytek, tj. obývací stěny a obývací nábytek, nábytek do ložnice - postele, nábytek z masivu a rustikální nábytek. Specializujeme se na zdravé spaní (zdravotní matrace, lamelové rošty, postele z masivu, celočalouněná dvoulůžka). Dále nabízíme kancelářský nábytek, dětské pokoje, jídelní kouty a vybavení do ...

Výroba, dodávka, prodej. - ocelové konstrukce - sklopné jezové klapky - ocelové podstavce pro dřevozpracující stroje - skelety dřevozpracujících strojů - ocelové vnitřní schodiště - ocelová konstrukce technicko-obslužné budovy - mosty pro parovodní vedení - ocelové konstrukce balkónů - ocelové únikové ...

Připojení k internetu. Montáž, opravy: -kancelářské techniky - reprodukční techniky. Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení. Reklamní činnosti. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Telekomunikace.

Prodej, servis: - kancelářská technika

Maloobchd, prodej: - železářství - nářadí.

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Prodej a servis: - výpočetní techniky - kancelářská technika - alternativní a renovovaný spotřební materiál Renovace tonerů. Softwarový servis. Počítače na zákázku. Prodej, pronájem a servis tiskáren. Tvorba webových stránek. Kopírovací centrum. Levné telefonování ABIOTEL.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -počítačové sítě -tvorba www stránek - web hosting, mail hosting -instalace PC programů -zálohování dat Prodej: -počítačové komponenty a příslušenství -tiskárny -spotřební materiál -anténní a televizní technika DVB-T / DVB-S

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - obývací stěny - kanceláře - skříně

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -telekomunikační technika- -kancelářská technika -hrací automaty. Pronájem, servis: -kulečník. Výroba, prodej, pronájem, servis: -šipkové automaty včetně příslušenství.

Výroba: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -obývací stěny

Prodej: -kované polotovary -profesionální elektronářadí -brusné materiály -dráty k pájení

Výroba: - kovové konstrukce.

Prodej: - bazény za bezkonkurenční ceny vcelé ČR - plastové septiky - biofiltry - lapače tuků - plastové žumpy - vodoměrné šachty - bazény - příslušenství - mobilní zastřešení - nádrže. Instalace: - filtrace.