Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba: -obaly z plastu, zpracování plastu: -kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky. Technologie výroby: vstřikování, vyfukování, vstřikovyfukování i vstřikovyfukování s natahováním.

Výroba obalů pro potravinářský a farmaceutický průmysl: - obaly z plastu, zpracování plastu: - kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky.

TORIMPEX, spol. s r.o. se zabývá prodejem brusných kotoučů, pásů

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Projekce, zpracování výrobní dokumentace, výroba: - zařízení pro povrchovou úpravu kovů - linky pro moření ocelí, neželezných kovů a speciálních slitin - linky pro žárové zinkování - neutralizační stanice - absorbéry - plastové ventilátory - výrobky z plastů - výrobky z oceli Projekční činnost v oblasti povrchových úprav kovů

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Zakázková výroba nábytku - skříně - postele - kancelářský nábytek - bytové doplňky - nábytek na míru - dveře

Beskydská montážní, s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a montáží ocelových a ocelobetonových konstrukcí pro různé typy staveb. Nabízíme také služby v oblasti střešních nástaveb a stavby rodinných domů. Činnost: - dodávka, montáž ocelových a ocelobetonových konstrukcí - střešní nástavby - stavba rodinných domů. Máme dlouholeté ...

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

Výroba: - kovové konstrukce - strojní zařízení - kovodělné výrobky Kovoobrábění: - soustružení na CNC strojích - frézování - vyvrtávání - broušení na kulato - dělení ocelových materiálů i neželezných kovů Pobočka: STŘEDISKO FRYČOVICE: Fryčovice 675 739 45 FRYČOVICE EMAIL: technosvar@technosvar.com TEL: +420 558 441 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Prodej, e-shop - kancelářské židle - kancelářská křesla, stoly - jídelní a kuchyňské židle - jídelní sestavy.

Společnost MARO trade s.r.o. je jedním z největších českých prodejců informačních technologií a elektroniky.

Komplexní sanitační programy - profesionální hygiena. Balící a obalový materiál. Strojní mytí nádobí v kuchyňských provozech. Vonný program.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.