ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky : - počítače - notebooky - smartphone - tisková řešení - renovace

Výroba ocelových konstrukcí. Povrchová úprava: - tryskání - pískování - metalizace (žárové stříkání) - nátěry, natírání. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava vozy MAN, LIAZ.

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

LOŽISKO MORAVA - Godišová Vladimíra Fulnek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - valivá ložiska - gufera NBR, SI, VITON, FKM - klínové řemeny - šroubovací spony - těsnící kroužky (měď, hliník) - autobaterie, motobaterie - pračkové hadice zahradní, sací, olejové - lepidla, mazací tuky, oleje, autochemie, silikony, tmely

Výroba nábytku: - vestavěné skříně - ložnice, postele - obývací pokoje - sedací soupravy - kancelářský a hotelový nábytek - nábytek do koupelen - schodiště.

ŽÁRSKÝ s.r.o. má aloobchod, velkoobchod, prodává ve výhradním zastoupení: - autolaky, laky AKRYL, LECHLER - průmyslové barvy - plnění sprejů - potřeby pro autolakýrníky - sortiment pro lakovny - stříkací pistole DEVILBISS - elektrické ruční nářadí FESTOOL - brusivo SIA - tmely VOSS. Poradenství: - autolakýrnictví.

Velkoobchod, prodej: -oleje, maziva pro dopravu, průmysl, olejářské produkty. Rozbíjení, rozrážení: -emulze. Likvidace, čištění: -kaly -odpadní průmyslové vody. Zastoupení: -FUCHS (Severní Morava): -oleje hydraulické, převodové -maziva-plastická, chladící -emulze -produkty pro vozidla, pracovní stroje, tvářecí stroje ...

Výroba, prodej: - trezory (nábytkové, bezpečnostní, kancelářské, do zdi, hotelové) - sejfy - skříně (skříň) na zbraně. Zakázková kovovýroba: - atypické zámečnické výrobky.

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - elektronika.

Výroba, prodej: - technické díly z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

Papírnictví - Tiskárna - Copyshop - Reklama - Počítače Horní 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papírnictví - kancelářské a školní potřeby, - razítka - formuláře a tiskopisy - omalovánky, barvy, fixy, pastelky - svatební a jiné oznámení Počítače - prodej - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tiskárny, spotřební materiál - ...

Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Výroba, prodej, instalace, servis: - certifikované trezory, sejfy - archivační skříně - skříně na zbraně - trezorové dveře a - bezpečnostní a úschovné schránky.

Výhradní zástupce firmy BLÜCHER A.S. (BLUCHER) pro Českou a Slovenskou republiku, ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce: - odvodňovací systémy z nerezavějící oceli - žlaby - kryty, krycí desky, víka - nerez rošty - podlahové vtokové štěrbiny z nerezu - podlahové vpusti EuroDrain - podlahové vpusti pro průmysl - nerezové ...

Dodávka: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba: - kancelářský nábytek šatny, zázemí Výroba, dodávka: - kovový dílenský nábytek (šatny, zázemí, ...)

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Společnost NEXT-ON Group a.s. je specialistou v oblasti průmyslového mytí a doplňkového čištění vratných obalů, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj. Můžeme Vám nabídnout služby při mytí boxů, obalů, přepravek, paletových vík či blistrů. Jsme jediné zařízení v České Republice a na Slovensku, které je schopno průmyslového mytí MAXI ...

Kovovýroba. Výroba, zakázková výroba: - měřící, montážní přípravky - lakovací, lepící přípravky - kontrolní přípravky - střižné, lisovací nářadí - svařované konstrukce z duralu, nerezu, oceli - ocelové konstrukce - vybavení pro montážní pracoviště (stoly, manipulační vozíky)

Prodej, výroba: - sáčky - speciální sáčky - pytle - PE fólie - lepící pásky.

-Výroba a prodej nábytku a vybavení mateřských škol, základních škol -Prodej dětského ergonomického zdravotního rostoucího nábytku -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba školního a kancelářského výrobku -Povrchové úpravy a svařování kovů -Výroba školních lavic a židlí -Výroba dětských lehátek do MŠ

Firma Dvabráchové se zaměřuje na výrobu designového nábytku z kaučukového dřeva. Výroba školního a kancelářského nábytku.