ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika - TV - satelitní přijímače - audio technika - kamery - mikrovlné trouby

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Společnost TEPLOTECHNA Ostrava a.s. je stavební společností s tradicí v provádění staveb v oboru žárotechnika a výškových železobetonových staveb na území České republiky i v zahraničí. Současně dynamicky rozvíjíme aktivity v nových perspektivních oblastech pozemního stavitelství a výškových a montovaných staveb. Žárotechika: - výstavba, ...

Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě v České republice, která je zároveň členským státem Evropské unie, se specializuje na zakázkovou výrobu zemědělské techniky, svařované komponenty pro manipulační techniku, transportních palet, automotive a dalších produktů s koncentrací na země EU. Sortiment ...

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce, potrubí Oprava, servis, údržba: - zařízení oceláren, válcoven a zařízení v dřevozpracujícím průmyslu - výměna kolejnic a rektifikace jeřábových drah - výrobní zařízení v těžkém a v dřevozpracujícím průmyslu Výroba, oprava, renovace: - strojní díly

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Výroba tlakových lahví - inovace a vývoj nových výrobků

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Prodej: - hutní materiál - obalový materiál, folie Kovovýroba: - obrábění - soustružení, vrtání, frézování, závitování - práškové lakování

Internetový obchod, e-shop: - tonery, inkousty, cartrige - náplně do tiskáren.

Činnost: - prodej, servis výpočetní techniky - správa firemních počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Činnost - zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí - výroba tlakových nádob - montáž a svařování ocelového potrubí.

Vývoj, výroba, prodej, provoz, servis - technologické kontejnery - samoobslušné čerpací stanice - ocelové konstrukce.

Kancelář, provozovna: - Rudná 633/53, 718 00 Ostrava-Kunčičky. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - potrubí. Strojní opracování.

Prodej, pronájem, oprava, servis, montáž: - projekční, prezentační, kancelářská a výpočetní technika - kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilní náplně do tiskáren pod značkou TonerPartner - originální tonery a cartridge značek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a další - multifunkční tiskárny, klasické tiskárny, skenery, 3D tiskárny a příslušenství pro 3D tiskárny - TonerPartner organizuje pravidelné soutěže pro své zákazníky - ...

Výroba: -okna, dveře-plast. Výroba: -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu -rolety -garážová vrata -bezpečnostní mříže.

Zámečnictví, kovovýroba - ocelové konstrukce - vrata, posuvné brány, zábradlí, mříže.

Služby - servis výpočetní techniky - opravy PC a notebooků.