ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Kovovýroba: - stojany - gondoly - výstavní stánky - interiéry kanceláří - cívky - regály.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Prodej: -řetězové a lanové kladkostroje BALKANCAR, vč. náhradních dílů -mnoho druhů nářadí, nástrojů a materiálů za výprodejové ceny -popelnice a nádoby na odpad, kontejnery na odpad. Sídlo firmy: TECHNOMAT Ostrava, a.s. Lešetínská 51 719 00 Ostrava-Kunčice Provozovna Olomouc: -Roháče z Dubé 46, 773 00 Olomouc ...

Velkoobchod s obalovým a kancelářským zbožím. Obalový materiál. Hygienické zboží.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Výroba dřevěných obalů a palet.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

Velkoobchod, prodej: - oleje - maziva - autochemie.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - motorové oleje, maziva pro osobní, nákladní automobily a pro motocykly, motorky - průmyslová maziva - značky: Schell, Castrol, OMV, Aral, Total, Mobil - internetový obchod.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Autorizovaný dealer-PANASONIC: -kopírky, faxy, telefony, tiskárny. Renovace tonerů. Oprava, servis, prodej: -kancelářská technika.

Firma poskytuje náhradní plnění. - učebnice - pedagogická literatura - mapy - učební pomůcky - komplexní vybavení škol - školní a kancelářský nábytek

Nákup, prodej, skladování, včetně dovozu, velkoobchod, maloobchod: -paliva -maziva.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Specializovaný velkoobchod: - nástroje a příslušenství pro profesionální a domácí pedikúru, manikúru a depilaci. Výhradní zastoupení značky Credo-Solingen (www.credo-solingen.cz )a autorizovaný distributor značky hadewe (www.hadewe.cz)a Yards Fine Footcare pro ČR.

Zámečnická výroba, montáž: - krovy - rampy - zábradlí - reklamní panely - ocelové konstrukce - dveře, vrata, brány, branky, výklady, mříže - schody (i točité), zábradlí - kontejnery.