Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Stavební společnost PSG Construction a.s. patří mezi největší dodavatele prefabrikovaných a monolitických konstrukcí v ČR.

Společnost XT Servis provádí služby: - opravy počítačů, notebooků, tiskáren, scanerů a mnoha dalších - zařízení výpočetní techniky - zajišťujeme správu firemních počítačových sítí, připojení k síti internet, výstavbu a údržbu počítačových sítí - instalaci a servis bezpečnostních kamerových systémů (analogových i IP) - servis docházkových ...

Výhradní dovoz maziv GT85 a SG85. Univerzální mazivo na bázi rozpouštědla s přísadou PTFE.

Společnost KT Metal s.r.o. zajišťuje prodej a zpracování hutních materiálů.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí - světlíky, přístřešky, - práce s polykarbonátem - kovaný nábytek

Společnost BA-DY EFEKT, spol.s r.o. zajišťuje výrobu, výkup, prodej dřevěných palet - výkup EUR palet, standardních palet - výroba všech druhů palet atypických rozměrů - dřevěné ohrádky, - bednění - palivové dřevo

Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Computer Outlet s.r.o. provozuje eshop s výpočetní technikou.

Pronájem konferenční techniky v Ostravě a technické zajištění konferencí.

Společnost Skymax Living s.r.o. je největší evropský výrobce a dodavatel ocelových konstrukcí pro stavby z lehké pozinkované oceli.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním, stavebním a strojním zámečnictvím. Vyrobíme na míru menší ocelové konstrukce, ocelové schody, zábradlí a jiné zámečnické výrobky, vše včetně montáže. Provádíme kompletní výrobu menších ocelových konstrukcí Branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých, jejich následnou montáž, ...

Služby: -komplexní informační systémy pro dopravní organizace (dopravce) -vývoj, tvorba a údržba aplikačního programového vybavení -výroba, kompletace a prodej PC -servis, údržba a renovace výpočetní techniky -komunikace a přenosy -prezentace a školení -implementace a provoz systémů -výroba a instalace bezobslužných ...

Prodej: - samolepící fólie - přenášecí folie - pěněné PVC desky - sítotiskové archy - řezací nástroje, řezače. Výroba razítek.

Výroba, velkoobchod, prodej: - fóliové štítky a klávesnice - kovové, plastové, gravírované štítky - visačky - přístrojové panely pro elektroniku - samolepící etikety a nálepky - kartónové a plastové krabice.

Dodávky, oprava, servis: - tiskárny-termo a termotransferové pro tisk etiket v rolích- čárové kódy - spotřební materiál pro tisk - etikety v rolích-papír, syntetické materiály - TTR barvicí pásky pro tisk etiket - snímače-čtečky-čárové a magnetické kódy - přenosné a stacionární terminály pro sběr dat - radiofrekvenční systémy ...

Profesionální tým společnosti Ocelové pásy se zaměřuje na výrobu ocelových pásů a plechů.

BAIER Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej plastových a papírových obalů, olejů a maziv a na kovovýrobu.

Společnost TOP-GAIN, s.r.o. se zabývá montáží mazníků tramvajových tratí a prodejem maziv, motorových, průmyslových a mazacích olejů, odmašťovacích kapalin, automatizované mazací systémy.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Interiéry Rychtecký s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských, studentských pokojů, obýváků, ložnic, kanceláří a koupelen. Poradí si také s výrobou schodišť, zábradlí a pergolami.

Společnost 7MEDIA czech s.r.o. se zaměřuje na opravu a pozáruční servis počítačů, notebooků, monitorů a tabletů. Společnost poskytuje svůj servis v Ostravě, kdy přijede technik k Vám a nebo je možné dané zařízení zaslat poštou.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Skymax stavby s.r.o. realizuje montáž kovových konstrukcí

Společnost Moderní Garáže s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž garáží, garážových přístřešků, skladů, zahradních domků a pergol.