Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Montáž, opravy, údržba a servis: - kovové konstrukce a technologické zařízení. Výstavba: - průmyslové a dopravní stavby. Dodávka, montáž - silniční a železniční mosty.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Společnost POTRUBÍ SEIDLER s.r.o. se výhradně zabývá montáží potrubních systémů zejména, horkovodů, plynovodů, parovodů a vodovodů ve vysokých dimenzích. Dále provádíme montáže domovních výměníkových stanic a potrubí po technologických lávkách. Naše služby též zahrnují výrobu a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce, projektovou činnost ve ...

Velkoobchod, prodej - papírové poštovní obaly: - bublinkové obálky - poštovní tubusy - obálky s křížovým dnem - poštovní tašky s křížovým dnem - kartonové krabice - obalový materiál.

Stavba - komíny Sanace - betonové konstrukce Výškové práce, stavba - stožáry - rozhledny - vodojemy

Dodávka, montáž, instalace: - silniční ocelová svodidla - zábradlí na silničních úsecích a mostech - důlní ocelové výztuže Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - díly ocelových silničních svodidel

SEON se zabývá prodejem a servisem výpočetní techniky.

Pobočka. Dodávka, prodej: - ocelové konstrukce - střešní a fasádní systémy - kabiny a vozíky pro lesnictví - převodovky pro větrné turbíny - konstrukce pro ropné plošiny - hutní materiál.

AUTOCONT a.s. provozuje e-shop s výpočetní a kancelářskou technikou, zaměřuje se na outsourcing IT, školení, kybernetickou beznečnost a mnoho dalšího. Ve své správě má 18 poboček v celé České republice.

Společnost MOBAL, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej plastových obalů. poskytujeme komplexní služby od návrhu přes výrobu formy až po konečné zhotovení obalu. V našem výrobním programu můžete najít prolisy do bonboniér a pro ukládání ovoce, misky a tácky libovolného tvaru či krabičky s víčky různých tvarů a hloubek. Zpracováváme fólie PET, ...

Výroba, prodej: - pěnový polyetylén MIRELON - obalový materiál MIRELON - potravinářské obaly - extrudovaný polystyren STARLON - tepelné izolace.

Společnost VIAKONT s.r.o. nabízí činnosti v oblasti kontrolní a inspekční činnosti ocelových konstrukcí včetně protikorozní ochrany.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - okna euro, zdvojená, kastlíková - dveře interiérové, vstupní, repliky pro památkově chráněné objekty - schodiště samonosné i na beton nebo kov - pergoly, garážové stání - zahradní nábytek - kuchyňské linky, vestavěné skříně, děcké pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, nábytek z masívu, nábytek z ...

Servis, prodej a opravy: - spotřební elektronika - telekomunikační a výpočetní technika. Odborné poradenství a služby v oblasti spotřební elektroniky, zabezpečovacích a IT systémů Opravy: - TV, LCD, Plasma, PC, satelitní technika, elektrospotřebiče pro domácnost

Vybavení základních a mateřských škol - nábytek, didaktické a motorické pomůcky, stavebnice, kompletní vybavení školkových ložnic.

Společnost ADPACK group, s.r.o. poskytuje velkoobchod, prodej: - nápojové obaly - PET láhve - skleněné láhve - skleněné a PET miniatury - ochranné prvky - uzávěry - termo záklopy - etikety - guala uzávěry.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

ZEFA, Hasicí technika provádí: Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Služby: - revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení - školení a přezkušování řidičů motorových vozíků

MONTIS BAU s.r.o. poskytuje služby v oblasti strojírenství a stavebnictví. Realizace projektů v oblasti: - ocelové konstrukce - ocelové montované haly - opláštění hal - speciální montáže - zámečnictví - jeřábnické práce - inženýrské sítě - jádrové vrtání - pronájem stavebních strojů

Výroba, dodávka: - výroba obalů a tašek přesně dle přání zákazníka - potištěné folie, sáčky, tašky, lepící pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladící tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamní činnost a marketing.