Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Tomáš Puchýř provozuje servis IT a systémů, v rámci své činnosti se postará o opravy a servis výpočetní techniky, instalaci a reinstalaci operačních systémů a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dat.

Čističky odpadních vod - ČOV. Dodavatel šetrné chemie: - hloubková impregnační látka na bázi solí GIBFIX - slouží jako fixační nástřik na betonové výrobky či střechy, docílí se tak prodloužení životnosti - vlastní řada chemie pro bezkontaktní mytí vozidel. - bio separační olej - určen pro ocelové, hliníkové, plastové a dřevěné formy ...

Prodej, dodávka: - papírový obalový materiál - tašky, pytle, sáčky, karton - speciální obaly - papírové archy - pečící papír - kancelářský papír.

Komplexní tvorba GIS (geografické informační systémy) projektů. Služby: - velkoformátové barevné kopírování, skenování a tisk. Velkoobchod, distribuce: - velkoformátové, robotické skenery

Pronájem, půjčovna, prodej: - kontejnery (kontejnerů): - sanitárních - skladových - obytných - materiálové.

Výroba, montáž, projekce: - ocelové konstrukce-haly, budovy - jeřábové dráhy - nosné konstrukce strojů a zařízení, potrubních systémů, dopravních systémů - ocelové konstrukce mostů - ocelové konstrukce nádraží, skladovacích sil, zásobníků včetně skluzů a výsypek - potrubí a potrubní díly pro vzduchotechniku, kouřovody, ...

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Výroba: - vzduchotechnika pro energetiku, teplárny, zinkovny - kruhové, hranaté potrubí, rovné potrubí, odbočky, kolena, kužely, přechody, uzavírací klapy, kompenzátory - tlakové nádoby - tlakové nádrže - výroba, opravy kontejnerů ACTS, ISO - tlumiče hluku - ocelové konstrukce - vibrační třídiče - bezpečnostní předávací ...

Firma dodává čističky odpadních vod a domácí čističky českých a slovenských výrobců. Prodej jímek, septiků a filtrů. zajištění dovozů a montáže domácích čističek. Poradenství s výběrem čističek pro novostavby a rekonstruované domy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Pobočka. Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje. E-shop.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - počítače - výpočetní technika - spotřební materiál - paměťová média.

Maloobchod, prodej, Eshop: - výdejníky vody - dodávka pitné vody - velkoobjemové 5-ti galonové barely - náhradní díly, příslušenství k výdejníkům - kelímky, podavače kelímků, nosiče na barely, ruční pumpy - instantní nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, kráječe, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávěry - PET ...

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - pramenitá voda v barelech (Horský pramen, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdejníky vody. Kompletní servis automatů, rozvoz vody.

KORAS Trade, spol.s r.o. Ostrava. Firma je nositelem certifikátu systému managementu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001. Výstavba telekomunikačních sítí a stožárů. Stavba mýtných bran (mýtné brány). Akviziční a inženýrská činnost: - vytipování vhodného pozemku nebo objektu pro stavby v lokalitě vyznačené objednatelem - zabezpečení ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - cartridge a tonery RONtech do tiskáren - výpočetní technika - pokladní systémy - kamerové systémy - spotřební materiál - záruční servis PC LYNX a Premio - poradenství v IT.

Velkoobchod s papírem: -kancelářský papír -balicí papír -kartony -hedvábný balicí papír -krabice -hladké a vlnité lepenky -grafické tiskové papíry -speciální papíry.

Velkoobchod, distribuce, maloobchod, prodej: - spotřební materiály pro inkoustové, velkoformátové a laserové tiskárny Výkup - cartridge, tonery.

Stavby na klíč. Demoliční, zemní práce. Výroba: - ocelové konstrukce.

Dodávka, servis: -výpočetní technika. Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -školení uživatelů PC. -odborná školení IT techniků.

Prodej, výroba: - diamantová technika - řezací a brusné kotouče. E.shop: - diamantové jádrové vrtací korunky.

Výroba, vývoj: - zemědělská technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revize: - plynové zařízení - tlakové zařízení. Dodávka a montáž potrubních rozvodů a technologií (materiál tř.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - kompenzátory.

Prodej, maloobchod: - výpočetní technika - počítače, monitory, tiskárny - spotřební materiál - PC komponenty - mobilní telefony - software - produkty CAD - spotřební a digitální elektronika.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - brousící nářadí - brusivo - diamantové kotouče a orovnávače - technické kartáče - leštící kotouče a pasty.