ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Firma AIRtech Lysák se zaměřuje na kompresory Orlík a pneumatické nářadí. Prodej, servis: - kompresory ORLÍK - náhradní díly - kompletní stanice - filtry - rychlospojky - pneumatické nářadí - spirálové a tlakové hadice - tlakové nádoby, sušičky vzduchu, odkalovače, regulátory, maznice - vzdušníky ke kompresoru - generální opravy ...

Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

Servis, údržba, revize a vložkování: - nádrže, nádrží Služby: - komplexní ekologický servis pro čerpací stanice

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej autobaterií, motobaterií a příslušenství. Prodej paletových vozíků. Výroba ocelových konstrukcí do 50t.

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Výroba a prodej: - plastové samonosné nádrže hranaté a kruhové - atypické výrobky z plastů - jímky z plastů - rekonstrukce čistíren odpadních vod - rodinné bazény - rekonstrukce a výstavba veřejných koupališť

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Výroba - septiky - plastové jímky - nádrže - čistírny (čističky) odpadních vod (ČOV).

Služby - projekce ocelových konstrukcí - projekty a realizační dokumentace ocelových kostrukcí, včetně výrobních výkresů dílů.

Výroba, montáž - ocelové konstrukce - opláštění budov - montované haly.

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

EMPORIO BEAUTY s.r.o. se zabývá prodejem kadeřnických a kosmetických potřeb k prodlužování či zahušťování řas a vlasů. Služby: - prodlužování a zahušťování řas permanentní metodou "řasa na řasu" - produkty na prodlužování řas a vlasů té nejvyšší kvality schválené SZÚ Praha Prodej největšího a testovaného sortimentu k prodlužování řas a ...

Firma SAFETY PRO s.r.o. se sídlem v Olomouci poskytuje kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně odborného školení. Naší specializací je mimo jiné i inženýrská činnost, se kterou souvisí zajištění technického dozoru staveb, vypracování projektové dokumentace a profesionální poradenství. ...

Prodej, e-shop: - oleje, maziva - autokosmetika - autochemie - provozní kapaliny - autobaterie - automobilové oleje - stáčené oleje.

Výroba, prodej: - stojany na víno: - pro domácí vinotéku - pultové - prezentační - patrové - pojízdné. Zakázková výroba stojanů.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Prodej, servis: - výpočetní technika, hardware - software - datové komunikace - pokladní systémy. Tvorba WWW stránek. WEB Hosting. Instalace a správa sítí LAN.

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Služby: - správa malých sítí, jejich instalace a konfigurace - správa firemních PC, instalace, zálohy - instalace záložních zdrojů - konfigurace routerů a modemů ADSL - školení

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.