ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Prodejna. Dodávky: - plastové prosklívací materiály pro stavebnictví, průmysl a reklamu: - plný a komůrkový polykarbonát - plné a komůrkové akrylátové desky Plexiglas - trapézový polykarbonát a PVC - polyesterové desky VIVAK, AXPET - kompozitní panely Zenit BOND.

Služby - revize tlakových nádob a kotelen - autoservis, autoopravna - pneuservis - autodiagnostika.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga

Internetový obchod, e-shop: - komponenty k renovaci tonerů pro laserové tiskárny - náplně pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny - tonery, plnící sady pro laserové tiskárny.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

E-shop: - vybavení kadeřnických a kosmetických salonů - kadeřnické, kosmetické přístroje - přístroje na pedikúru - kosmetika - tetovací potřeby

Distribuce, prodej: - nástroje na zpětné zahloubení - nástroje na odjehlování - odjehlovací stroje - brusné prostředky - řezné prostředky - nástroje pro strojírenský a dřevozpracující průmysl.

Kadeřnický velkoobchod, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika.

Prodej, e-shop: - luxusní vlasy k prodloužení.

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Výroba - vrata Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště Zednické prácerenovace - bytová jádra

Internetový obchod, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika.

Dodávka, prodej: - obalové materiály - průtažené fólie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Společnost ČOV Water Expert s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou čistíren odpadních vod a plastových výrobků jako jsou žumpy, septiky, jímky nebo nádrže. Práci provádíme na klíč a dodáváme čerpadla pro různá využití. Dále také provádíme projekční práce pro vodohospodářství. Vývoj, výroba, prodej: - čističky odpadních vod - vodoměrné šachty (k ...

Prodej, e-shop - poskytovatel internetového připojení, HDTV a VOIP telefonie - vypočetní technika a počítače. - výrobce informačních kiosků

Výroba - vrata Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek šatny, vestavěné skříně, obývací stěny Výroba - dveře vchodové, interiérové Výroba - dřevěné schody - zábradlí

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.