ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Prodej, servis, montáž: - výpočetní technika - televizní technika - satelitní technika.

Prodej: - oleje a maziva - hydraulické, převodové, kompresorové, strojní oleje - obráběcí kapaliny.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Prodej, servis, leasing a pronájem kancelářské techniky SHARP: - digitální kopírovací stroje - digitální multifunkční zařízení - LCD TV - bílá technika. Interaktivní tabule a multimediální učebny. Jazykové laboratoře. PASCO. Učební pomůcky.

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika (kromě počítačů) - papír (kancelářský, faxový, technický, xerografický, tiskopisy, etikety, obálky, sešity, bloky). - kovový speciální kancelářský nábytek (skříně na mapy, registrační skříně). Oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

DUNA ekonomický software je spolehlivý informační systém pro vedení účetnictví, mezd, daňové evidence či skladů a objednávek, který usnadní práci nejen menším a středním firmám, ale také podnikatelům nebo nevýdělečným organizacím. Na tvorbu a vývoj těchto ekonomických, účetních, obchodních, prodejních a mzdových systémů (softwarů) DUNA se ...

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - počítače. Pozáruční servis notebooků všech značek. Doprava do servisu a zpět zdarma.

Revize: - plynovody - plynová zařízení - přípojky plynu - regulační stanice plynu - tlakové nádoby - kotle (parní, horkovodní) - tlakové zkoušky. Kancelář: Olomoucká 2939/15 Prostějov

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Oprava a servis notebooků, počítačů, tabletů a tiskáren všech značek. Komplexní čištění notebooků a počítačů, instalaci OS, záchrany dat a odvirování.

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Prodej, servis, montáž: - kancelářská technika - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - spotřební elektronika.

Servis výpočetní techniky, tiskáren HP Jednoduché opravy do druhého dne. Většina standartních dílů HP skladem. Služby: - servis tiskáren HP - reinstalace a opravy počítačů.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.