ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Montážní práce ocelových konstrukcí a plášťů. Ocelové haly. Montované stavby. Stavebně montážní práce. Suché výstavby RIGIPS včetně konstrukcí protipožárních.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Stavební zámečnictví - schodiště, brány, vrata, ploty, mříže, zábradlí, markýzy, přítřešky, altány Stavebnictví - zateplování, fasády, rekonstrukce bytových jader, stavba objektů.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Oprava, servis: - notebooky - čištění notebooků - počítače. Služby: - správa počítačových sítí.

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Velkoobchod, prodej: - balící materiál - fólie pro potravinářský průmysl - jednorázové nádobí - tašky - termopásky, termoetikety - motouzy, papírové výrobky.

Dřevěné truhlíky na míru: - obaly na truhlíky - květináče - bytové doplňky. Květinové aranžmá truhlíků, dekorace.