ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Konstrukční a technická kancelář. Služby: - příprava a vypracování technických návrhů: - zhotovení výrobní dokumentace ocelových konstrukcí, potrubí, zásobníků, dopravníků aj.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Nabízíme nový a použitý nábytek z EU a z ČR. Prodáváme a vykupujeme nábytek rustikální, selský, masivní, starožitný, chalupářský, kuchyně, spotřebiče, sedací soupravy, zahradní techniku a vše pro stavbu. Vykupujeme kvalitní zánovní nábytek z olomouckého a pardubického kraje a z Prahy.

Výroba a prodej: - palety - dřevěné obaly. - EUROGITTERBOXY - bedny MARS - KLT.

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.

Prodej: - poklady - váhy - čtečky čárového kódu

Prodej, e-shop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony

Dovoz, prodej: - repasovaná výpočetní technika a příslušenství.

Dodávky a montáž mostních a ocelových konstrukcí.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Prodej a velkosériová výroba nábytku: - kancelářský, koupelnový, předsíňový nábytek - obývací pokoje.

Prodej, montáž - kancelářská technika - tiskárny - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice Služby - poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky

Pilařská výroba Impregnace dřeva. Hoblování. Výroba: - veškerého stavebního řeziva - altány, pergoly - palety a přepravní bedny.

Zámečnické práce. Kovovýroba: - brány, vrata, ocelové stavby. Svařované konstrukce. Obrábění kovů.

Maloobchod, prodej: - spotřební elektronika, bílá technika, domácí elektrospotřebiče - elektronika (televizory, DVD, hi-fi, videorekordéry, satelity, rádia) - elektrospotřebiče (pračky, mrazničky, ledničky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby) - fotoaparáty - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače, PC.

Prodej: - autodíly - nahradní díly - oleje.

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Svařované podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Zátěžové a pojezdové rošty

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál