ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Revize: Provádění montáží, oprav, rekonstrukcí a revizí vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Výroba vonného balicího papíru z pravých bylin a koření. Výroba: - balící papír - dárkové tašky - obaly na víno - paravány - nástěnné aplikace - jídelní lístky. Výrobky jsou vyráběny patentově chráněnou technikou PLANT SCATTERING.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

IT-Comp Prodej, internetový obchod, e-shop, servis: - prodej PC a notebooků - prodej spotřebního materiálu pro PC - servis výpočetní techniky - výpočetní technika - nová i použitá - kancelářská technika - široký sortiment PC - komponenty - software - spotřební materiál. Služby: - tvorba www stránky, webové stránky - ...

Prodej, dodávka: - kancelářský nábytek - kancelářské židle, křesla - nábytek pro školy - nábytek pro mateřské školky - vybavení jídelen - koberce - sedací soupravy - válendy.

Služby: - pedikúra - suchá, mokrá, medicinální. Prodej: - pedikérské potřeby - kosmetické výrobky pro péči o nohy.

Velkoobchod, prodej: - drogistická galanterie - kadeřnické pomůcky.

Prodej nábytku: - obývací stěny - sedací soupravy - pohovky - stylový nábytek z masivu - kuchyňské studio - křesla - konferenční stolky - jídelní sety - stoly - židle - ložnice - skříně - postele - matrace a rošty - dětské pokoje - kancelářské systémy - psací stoly - kancelářské židle - předsíňové stěny - komody - bytové ...

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Satelitní technika, telefony, kancelářská technika. Internetový obchod s hračkami pro děti (http://www.domovhracek.cz)

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

Autorizovaný systémový partner Canon Prodej, servis: - nová i použitá kancelářská a výpočetní technika - kopírky, faxy, tiskárny. Kopírování, tisk. Pronájem strojů.

Kovovýroba, zámečnictví: - vrata, dveře - brány - stavebně zámečnické práce. Truhlářské práce: - výroba palubek - hoblování trámků, desek - výroba přepravních beden - výroba pergol - výroba nábytku

Prodej: - kadeřnické vlasové přípravky - kadeřnické pomůcky a technické-servisní zboží - přípravky a pomůcky pro kosmetiku, nehtovou modeláž a pedikúru - drogistické zboží - nůžky - nábytek a vybavení pro salony (kadeřnické židle a křesla, fény, mycí boxy, sušáky, klimazony a infrazony, kadeřnické obsluhy, zrcadla).

Výroba, montáž: - nerezové potrubí a nádrže. Zámečnictví. Nerez výroba na zakázky. Zařízení pro gastro provozy (stoly, digestoře, atypické dřezy). Svařování nerezové oceli metodou TIG. Ocelové konstrukce.

Zateplování: - montované haly. Dodávka: - stavební systémy HARD, KORD, DORD, ASTRON, ZAMIL STEEL. Výroba, dodávky a montáže: - ocelové konstrukce HARD, KORD a DORD. Montáže: - střešní pláště.

Pilařská výroba, výroba palet, výroba dřevěných obalů, výroba atypických palet

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Internetový obchod: - inkoustové náplně do tiskáren - inkoustové cartridge - laserové tonery. Prodej tiskáren Canon, fotoaparátů Canon, inkoustů, resetrů.

Servis a prodej: - kopírovací stroje - tiskárny - renovace tonerů a ink.kazet.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.