ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Truhlářství Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - dětské pokoje - kuchyňské linky - bytový a kancelářský nábytek - pergoly.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Výroba: - infrasauny. Dodávka interiérů na zakázku: - školní zařízení - obchodní prostory - kancelářské interiéry - bytové interiéry. Montáž: - drtiče kuchyňského odpadu.

Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.

Prodej: - nástroje na obrábění kovů a ostatních materiálů - ruční nářadí - nářadí upínací - nástroje měřící. Revize plynu.

Prodej, servis, pronájem: - kopírovací stroje, tiskárny, spotřební materiál. Recyklace tonerových cartridge.

Truhlářství. Výroba a prodej nábytku na míru: - kuchyňské linky - šatní skříně - dětské a studentské pokoje - postele - koupelnový nábytek - interiéry do kanceláří.

Prodej, e-shop: - nože a čepele - policový systém - nářadí a nástroje pro zámečníky a automechaniky.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Prodej a servis: - malá kancelářská technika - tiskárny inkoustové a laserové - kopírovací technika - GPS navigace.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - ruční elektrické nářadí - nástroje na obrábění - svařovací potřeby - obalové materiály.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software - notebooky, faxmodemy, tiskárny, scannery, plottery.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Výroba, prodej: - obalových materiálů - sáčky potravinové HDPE - přířezy potravinové HDPE - sáčky do odpadkových košů.

Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Realizace dětských pokojíčků, výzdoba mateřských školek, ordinací dětských lékařů, dětských koutků ve fitcentrech apod.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.