ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, servis, instalace, poradenství: - tiskárny EPSON - scanery EPSON - spotřební materiál. Prodej: - náhradní díly EPSON.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Prodeje, servis: - výpočetní technika. Správa a údržba počítačových sítí. Webdesign. Renovace tonerů.

Prodej: -výpočetní technika -hardware -software. Prodejna: - Masarykovo nám.6, Jeseník - Hlubčická 5, Krnov.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Internetový obchod výpočetní technikou.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Jiří Svoboda - Trade Bezdrátové připojení k internetu Návrh a výstavba: - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika.

Služby: -realizace, zařizování kancelářských interiérů. Velkoobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -kancelářský nábytek, židle -bytový nábytek -ložnice, matrace -jídelní sety.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - skartovače - kroužkové vazby - laminátory - kancelářská technika - obalový materiál - psací potřeby - školní potřeby. Prodejna: - náměstí T.G.Masaryka.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Prodej, servis: - kancelářská technika. Renovace: - tonerové kazety.

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek pro personál - kancelářský nábytek pro manažery - hotelový nábytek - bytový nábytek.

Maloobchod: - kadeřnické potřeby.

Internetový obchod: - elektronika - domácí spotřebiče - výpočetní technika - kosmetika - drogerie - dům - zahrada - auto - moto - sport - domácí mazlíčci - zdraví - výživa - dětský svět. Výdejní místo: Babíčkova 6, Olomouc.