ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
divize NÁBYTEK - návrh - vývoj - výroba : - kovový nábytek (průmyslové prostory) - dílenský nábytek - šatní skříně divize HALY - návrh - vývoj - výroba - instalace - halové objekty - EURO HALY

Zabýváme se výrobou a opravami zahradního nábytku a kovových konstrukcích.

Výroba a prodej: -obytné stavební kontejnery

Maloobchod, prodej : - elektronika - elektrospotřebiče - výpočetní technika a příslušenství

Výroba: -dárková kazeta -obaly a stojany.

Velkoobchod, maloobchod: -brusné nástroje -kompletní brusný a maskovací program pro autolakovny. Výroba: -brusné pásy, výseky.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Prodej: - počítače - software, hardware - datové sítě - kancelářská technika. Konzultace, projekce, servis. Sídlo: Toulovcovo nám. 1102, 570 01, Litomyšl - Litomyšl-Město

Prodej: - šrouby - matky - nýty - závitové tyče - závlačky - hřebíky - hřeby - podložky - vruty - závrtné šrouby - hmoždinky - kotevní technika - péra - klínová ocel - kolíky - šrouby do plechu - matky - matice - nýtovací matice.

Výroba: - technická konfekce - vaky pro zesnulé - výrobky z fólie.

Firma Bří Janderové (Bratři Janderové) se zabývá výrobou a prodejem umělých květin, slaměných kruhů (slaměné podklady na kytice a kříže) a svíček (hřbitovní a sezonní program). Firma je distributorem látkových umělých květin (umělé květiny vazbové a umělé květiny stonkové), dekorací, polystyrénových kruhů a aranžérských potřeb jako jsou dráty, ...

Prodej: - nábytek - všechny značky bílá a černá elektro. Služby: -Cech čalouníků, Asociace českých nábytkářů - návrhy, objednávky.

Maloobchod, prodej: - oleje - maziva - technický benzín - petrolej - nemrznoucí směsi.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné obaly na ovoce a zeleninu - bedýnky.

Dodávka: -bioplynové stanice -technologické celky na klíč. Projekční práce. Zakázková výroba: -nadrozměrné tlakové nádoby, kontejnery -speciální míchané tlakové nádoby -ocelové konstrukce. -zpracování organických odpadů.

Dodávka balicí stroje a obalové techniky: - stroje pro balení palet do strojní fixační folie - stroje pro skládání, uzavírání kartonů, pro páskování - stroje pro výrobu polstrovacího materiálu - výrobní linky pro balení. Balicí a obalový materiál.

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

ANO NÁBYTEK - výroba nábytku, internetový obchod, kamenná prodejna: - sedací soupravy, postele, skříně, obývací stěny, konferenční stolky, PC stolky, bytové doplňky, obrazy, kuchyně na míru a jiné.

Výroba: - horkovzdušné a impulsní svařování a šití plachet - rovné a tvarované plachty - potahy a kompletní foliovníky - krycí plachty - svařované, tkané a bublinové folie - šité výrobky z technických tkanin

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika.

Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Prodej a servis : Bazénové centrum Litomyšl - bazény - bazénové příslušenství - zastřešení bazénů ALUKOV HZ - čístírny odpadních vod - vodoměrné šachty - nádrže a nádoby různých druhů pro stavební a zemědělskou výrobu apod. - jímky - septiky Dále dodáváme a zajistíme : - zastřešení bazénů - solární panely - filtrace - ...

Výroba: -ocelové plynové láhve do objemu 1 litr.

Dodávky, montáž: - fólie BRUXAFOL - bezpečnostní folie - protisluneční folie - kombinovaná folie - odrážecí folie - automobilová folie - speciální folie - zájemcům předvedeme katalog folií a poradíme. Obchodní činnost: - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské stroje - kopírky, faxy. Svařování fólií. Lepení: - bezpečnostní ...