Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodejce olejů, maziv ESSO MOBIL. Prodej: -oleje -maziva.

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Výroba nekonečných brusných pásů. Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA -HERMES -CARBORUNDUM. Velkoobchod brusivo.

Prodej nové a použité: -počítače (PC) -součástky pro PC -nové i repasované PC -počítačové sestavy. Servis monitorů a počítačů.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.

Jsme specializovaná firma na prodej a servis repasované výpočetní techniky, v naší nabídce naleznete skladem několik desítek typů notebooků, stolních počítačů či LCD monitorů. Zabýváme se také opravou přenosných počítačů a náhradními díly. Prodej nových i použitých počítačů Dell Latitude, Dell Precision, Lenovo ThinkPad či HP Elitebook.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Pro technologie svařování dodáváme: -ochrany proti odstřikům -keramické středící kolíky -pouzdra. V ČR a SR máme zastoupení firmem: -JOKISCH GmbH, POLO Filter Technik GmbH, WERUCON GmbH, EISENBLÄTER GmbH.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Prodej, servis, pronájem: -nová i repasovaná kancelářská technika -tonery, cartridge, kopírovací papír.

Výroba a prodej: -plastové a papírové obaly pro potravinářský průmysl a domácnost -kelímky -pohárky -víka -tácky -talíře -plastové příbory -folie.

Velkoobchod, prodej výpočetní technikou: -hardware -software -digitální technika -akumulátory do EZS a UPS.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...