Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Oprava, servis, údržba: - kancelářské a počítací stroje - elektronické zařízení na zpracování dat.

Společnost asupport byla založena na začátku roku 2003 s cílem vybudovat striktně nezávislou servisní organizaci působící v regionu střední a východní Evropy. Je postaven na týmu zkušených odborníků a techniků s orientací na produkty IT pro koncové zákazníky jako: - přenosné a stolní počítače - tablety - servery - tiskárny - ...

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Servis, opravy, údržba a prodej nové i použité: - kancelářské techniky - výpočetní techniky.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Prodej - náhradní díly ŠKODA VW, AUDI, SEAT, OPEL, IVECO, PEUGEOT, CITROEN, RENAULT, DACIA, SUZUKI, HONDA, FIAT, HYUNDAI, FORD - vybavení automobilů včetně doplňků - autochemie Prodej - oleje do automobilů

Prodej - svíčky - adventní a vánoční dekorace Květinové balení dárků - dekorace interiérů Výroba a prodej - fascinátor (ozdoba do účesu) Květinářství - vazby ze živých a suchých květin, smuteční, svatební, ke slavnostním příložitostem

Prodej - hardware SEO optimalizace Tvorba - webové stránky Webhosting

Společnost se zabývá dodávkami vybavení pro logistiku, skladové prostory, dílny a archivy.

Výroba, opravy - mříže - brány - branky - plotové dílce - zábradlí - lehké ocelové konstrukce Zakázková kovovýroba - zámečnické práce

Prodej, Služby: - výpočetní technika, SW a HW servis, tvorba aplikací na zakázku, SWM - software pro řízení sportovních a relaxačních center. Vývoj, prodej, instalace : -řídicí systémy pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia

Firma se zabývá dovozem a zastoupením obalových materiálů pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Sortiment: - obalové sklo - plastové a hliníkové uzávěry - fólie a papírové skládačky.

Data a videoprojektory, návrh a realizace prezentačních školicích a konferenčních místností na klíč, řídicí systémy, projekční plochy, pronájem techniky.

Prodej, servis, e-shop: - nářadí - ruční nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - kufry na nářadí - řezné a brusné flex kotouče, brusné lamelové talíře - nářadí pro autoservisy.

Prodej - produkty na zdobení nehtů tiskací metodou značky KONAD - produkty na nehtovou modeláž Modelky - hostesky.

Prodej: - ergonomické židle, - kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika PLEXIM, DELL, FUJITSU-SIEMENS, ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA.