Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej - kopírky - faxy - PENTIUM, AMIGA, APPLE - notebooky - multimedia - sítě - plottery - tiskárny - komponenty od výrobců světových firem - spotřební materiál Servis - sítě - tiskárny - plottery Školení - výpočetní technika

Prodej, maloobchod, eshop: - mobilní telefony - foto, kamery, mp3, mp4 - pamětové karty, gps navigace - visílačky, antiradary - elektro a kancelář.

Výroba mazacích tuků, těsnicích a spojovacích materiálů, elektrických izolací.

LampyPro.cz je specializovaný e-shop na náhradní lampy pro stovky projektorů. Sháníte lampu pro Váš projektor? U nás si určitě vyberete. Lampu Vám dodáme do 2 dnů za lepší cenu nežli jinde. Stačí zadat značku a typ Vašeho projektoru na LampyPro.cz a vše ostatní už zařídíme za Vás. Lampu Vám dodáme až na Váš stůl nebo vyměníme přímo ve Vašem ...

Internetový obchod, počítače, telefony atd.

Internetový obchod se specializací na LED osvětlení, výpočetní techniku, vestavné spotřebiče, lednice, myčky, pračky, varné desky, klimatizace, malé spotřebiče a mnoho dalších.

Dodávka - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS Dodávka - kopírovací stroje CANON - skartovače - řezačky Záruční a pozáruční servis - kopírovací zařízení HEWLETT-PACKARD, EPSON, CANON, MINOLTA, SHARP, ... Eshop - laminátory - projektory SONY, HITACHI, ... - digitální fotoaparáty CANON, OLYMPUS, ... - ...

Zprostředkování - kompletní interiérové a exteriérové vybavení - specializace na hotelový, kancelářský a rezidenční sektor Zprostředkování - F&B OS&E příbory, nádobí, skleničky Zprostředkování - dodávky stavebních materiálů a doplňků Zprostředkování - dodávky spojovacích materiálů a doplňků

Značková prodejna ASUS. Notebooky skladem, široká nabídka příslušenství. Profesionální služby, servis. Levně výměny displejů všech typů NTB. Projekt ASUS.AS vznikl na přelomu let 2002-2003 z důvodu nutnosti informovat naše zákazníky o jedné z nejkvalitnějších značek na trhu informačních technologií.

Vyrábíme LDPE folie technologií vyfukování a používáme jak primární LDPE materiál tak vlastní LDPE regranulát

Výroba, prodej - luxusní schodiště a zábradlí - skleněné stěny a skleněné opláštění budov - skleněné terasy - mosazné a nerezové doplňky.

Prodej - dotykové a LCD monitory - dotykové technologie

Dodávka - hardware Poradenství - informační technologie Správa - sítě

Prodej - repasovaná výpočetní technika

Výroba, dodávky: - čistírny odpadních vod - septiky - jímky - žumpy - vodoměrné šachty - odlučovače tuku a ropných látek - odpachovací biofiltry.

Prodej: -kancelářský nábytek -pečovatelský nábytek: -nábytek pro potřeby seniorů a zdravotně postižených.

Navrhujeme komplexní řešení a realizace kancelářských interiérů. Vypracujeme návrh dispozičního řešení a dodáme veškerý nábytek včetně doplňků.

Zajištění dodávek záložních center, kabeláží a zabezpečovacích protipožárních systémů. Nabídka komplexních servisních služeb. Našim cílem je poskytnout Vám komplexní služby a řešení v oblasti výpočetní techniky, informačních systémů, zálohování a energocenter. Aktivity firmy lze rozdělit do čtyř základních skupin: - dodávky výpočetní ...

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Prodej: - Vázací stroje - Laminátory - Skartovací stroje - Řezačky - Skládačky dopisů - Flipcharty

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Vývoj software, webové služby a webhosting, tvorba webových aplikací, IT servis, outsourcing, poradentství, správa sítí a počítačových stanic

Realizujeme kompletní vybavení prodejen. Dodáváme regálové systémy, pokladní pulty, stojany, cenové lišty, dělítka, rámečky, stojánky, cenovky, kapsy, koše, háčky atp. Jsme specialisté na podporu prodeje. Zajišťujeme výrobu, prodej, montáže a servis.