Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Internetový prodej profesionálních výrobků pro péči o přírodní nehty a modeláž nehtů. Nabídka UV gelů, akrylu, pilníků, lepidel a nehtových tipů.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.

Nabízíme široký sortiment školícího vybavení a prezentační techniky. Interaktivní a školní tabule, bílé, kancelářské, moderační, mobilní a pylonové tabule, flipcharty, dále venkovní a interiérové vitríny, clip rámy, nástěnky a informační paravány. Z prezentační techniky dodáváme projekční a promítací plátna, projekční a multimediální stolky, ...

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Prodej a servis: - analogových a digitálních kopírovacích strojů - faxů - laserových tiskáren zn. MINOLTA, CANON, HP (včetně velkokapacitních síťových strojů) - plnobarevné kopírovací stroje s možností připojení k PC - počítače a jejich sestavy - poradenství, servis a instalace v PC sítích - všechny softwarové práce.

Čištění a údržba kancelářské a výpočetní techniky. Prodej speciálních čisticích prostředků pro údržbu PC.

Pronájem techniky pro: - výstavy - kongresy - konference - symposia - společenské akce.

Výroba obalů z plastů. Provozovna: Přepeře č.227, PSČ 512 61, tel: 481321192, e-mail: konfekta.prepere@tiscali.cz

Jsme ALBATROSTEAM. Vytváříme kancelářský interiér, zajišťujeme návrh, stavební realizaci a dodávky vybavení včetně závěrečného stěhování. Jsme si vědomi odlišnosti těchto částí a jsme specializovaní. V každém z nich máme společný cíl. Jsme ALBATROSTEAM. Služby: - NÁVRH KANCELÁŘSKÉHO INTERIÉRU - REALIZACE KLIENTSKÝCH ZMĚN - DODÁVKY ...

Firma ALBA, spol. s r.o. patří mezi důležité zpracovatele kovového šrotu a nebarevných kovů na území ČR. Založena byla roku 1991. Její hlavní činností je: -demontáže a likvidace zařízení -strojírenských celků, apod., -obchod a zpracování papírového odpadu (cca 800 tun měsíčně), -likvidace nebezpečných odpadů, -dlouhodobý a ...

Variabilita sestavení kancelářského souboru dle individuelního požadavku každého uživatele.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Společnost Robinco CS a. s. má základy ve Švýcarsku, kde byla založena v roce 1950 Robinco AG Zürich. Od roku 1950 proběhlo mnoho změn, kdy v současné době jsou součástí Robinco Group samostatné společnosti v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Samostatná obchodní společnost Robinco CS a. s., která byla založena v roce 1993, je dodavatelem ...