Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Počítačové soustavy, sestavy.

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - silniční svodidla pozinkovaná - spirálově svařované trubky - podélně svařované trubky - použité ocelové trubky - profilová ocel - svařované sítě - betonářská ocel.

Montáž, servis, prodej a pronájem kancelářského nábytku. Konferenční a kancelářské židle, věšáky i ostatní interiérové prvky, zejména značek Techo, Alfa a Alba. Nabízíme komplexní řešení pro firmy i soukromé subjekty. Zařídíme Vám kancelář na klíč.

Prodej zařízení obchodů, výroba, dodávka a montáž vybavení obchodů, panelů s příslušenstvím, vitrín, prostorových a hliníkových stojanů, pokladních pultů, regálů. Výroba a návrh obchodního, kancelářského a bytového nábytku.

Prodej obalového a spotřebního materiálu. Naše rodinná firma působí na trhu již 10 let a je rozšířená po celé České republice.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Prodej, instalace, servis: - kancelářská technika Canon.

Internetový prodej originálních IT náhradních dílů a alternativ, komponent a spotřebního materiálu.

Nové a repasované psací stroje -záruční a pozáruční servis - pásky a kazety do všech typů psacích strojů

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Internetový prodej kancelářské techniky, kopírek, tiskáren, skartovacích strojů a řezaček.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.