Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Přední evropský dodavatel obalových fólií pro dehydratované produkty, smrštitelných rukávových etiket (shrink sleeves) a rolových etiket.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Výroba nekonečných brusných pásů. Výhradní zastoupení firem: -HERMES. Velkoobchodní prodej: -brusný materiál -brusivo -brusné kotouče -flexkotouče -řezné diamantové kotouče -zahraniční smirky (smirkový papír, plátno) -veškeré druhy brusných papírů a pláten -brusné šňůry.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Označovací systémy. Dodávky, oprava, servis: - tiskárny - termo a termotransferové pro tisk etiket v rolích - čárové kódy - spotřební materiál pro tisk - etikety v rolích - papír, syntetické materiály - TTR barvicí pásky pro tisk etiket - snímače - čtečky: - čárové a magnetické kódy - přenosné a stacionární terminály pro sběr ...

Zábradlí, stavební pouzdra, půdní schody - Firma Pouzdra-zábradlí se zabývá prodejem a montáží stavebních pouzder, nerezového zábradlí a půdních schodů. Zábradlí, stavební pouzdra, madla na stěnu, grafosklo a půdní schody jsou české výrobky a nejvyšší kvality.

Prodáváme a poskytujeme služby v oblasti výpočetní techniky. Specializujeme se na restaurační, hotelová a lázeňská zařízení.

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Vyrábíme hliníkové zábradlí na terasy a schodiště, hliníkové brány a branky, ploty a oplocení, pergoly, altánky a jiné hliníkové konstrukce na míru do exteriéru i interiéru, včetně povrchové úpravy a výplní. Dále provádíme opravy hliníkových a litinových dílů jako jsou např. prasklé disky kol nebo poškozené bloky motorů.

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.