Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Prodej použité výpočetní techniky..

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Statické zajištění stavebních konstrukcí.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.

Společnost Kancelářské stroje, s.r.o. se zaměřuje na poskytování informačních služeb.

Prodej skladových a transportních systémů..

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...