Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
ReKanT-reprografická a kancelářská technika. Servis a prodej nových i repasovaných kopírovacích strojů, faxů, tiskáren, skartovacích strojů, laminátorů, termovazačů, kroužkových a kanálkových vazačů. Sortiment: - kopírovací stroje (kopírky) digitální i analogové - faxy - tiskárny - skartovací stroje (skartovačky) - multifunkční ...

Firma LUKO CZ, s.r.o. je nejvýznamnějším distributorem brusiva, leštících kotoučů a leštících past Unipol a Menzerna. Prodej: - brusných a lešticích materiálů - brusné a lešticí kotouče - brusné a lešticí pasty - fíbrové a drátěné kartáče - plstěné, lamelové a abrazivní kotouče - profi elektro nářadí Kress. Elektrické ruční ...

Společnost SOFTMARKET, spol. s r.o. se již více než 16 let specializuje na dodávky CAD software a hardware pro elektroprojekční kanceláře a firmy působící v oblasti elektrotechniky.

Nabídka stavebních prací, sanací a výstavby železobetonových konstrukcí.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.

Prodej: - vrtáky do kovu a stavebních materiálů - brusné a řezné kotouče na stavební - hmoty a železné i neželezné kovy - svářecí technika - pomůcky a spotřební materiál.

1.služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy 2) projektová činnost ve výstavbě 3) provádění staveb, jejich změn a odstraňování 4) provozování cestovní agentury 5) výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů 6) inženýrská činnost v investiční výstavbě 7) zprostředkování obchodu a ...

Výrobky a služby: - PC, prodej, servis, opravy - počítačové tiskárny MANNESMAN TALLY - opravy, údržba tiskáren Hewlett Packard, OKI, Epson.

Služby: -počítačové sítě, výpočetní technika -návrh, realizace, servis, administrace, -telekomunikace(ústředny, přístroje, faxy, GSM brány, modemy) -tvorba a údržba WWW stránek -elektronická zabezpečovací signalizace -přístupové systémy -kamerové systémy.

Vývoj a výroba doplňků pro výpočetní techniku dodávky komplexních měřicích systémů pro sběr, analýzu a prenosy dat .

Prodej a servis výpočetní a telekomunikační techniky, správa sítí, poradenství v oblasti software a hardware.

Společnost Plastsvar-David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové: - nádrže - žumpy - jímky - septiky - vodoměrné šachty - revizní šachty - a další výrobky. Prodáváme plastové desky společnosti RÖCHLING, a společnosti IMG Planá nad Lužnicí. Jsme distributorem v České republice polykarbonátových komůrkových desek LEXAN a ...

Prodej vybavení pro sklady, dílny, kanceláře, sociální zařízení a venkovní prostory

Výstavba, rekonstrukce, servis: -plynová zařízení -kotelny -topné systémy. Vytápění, teplofikace, plynofikace. Výstavba, opravy, montáže, revize: -kotelny, kotle: -středotlaké -nízkotlaké -předávací stanice -tlakové nádoby -plynovody -parovody

Firma Complex, spol.s r.o. - od roku 1992 specializace na projekční a prezentační techniku. Velkoobchod, maloobchod, prodej, půjčovna, pronájem, distribuce, servis, opravy: - prezentační-projekční technika, velkoplošná projekce - zpětné projektory GEHA, MEDIUM - dataprojektory-datové projektory, datavideoprojektory, videoprojektory ...

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Kopírovací rámy pro Ofset, sítotisk, flexotisk, nátisk. Ultrafialové UV obloukovky pro kopírování a UV sušení. Sušící UV linky. Skládací stroje - falcovačky Eurofold fy. Multigraf. Sloupcové nakladače. Denzitometry a colormetry Viptronic.

Prodej měřicích přístrojů s příslušenstvím, jejich servis a kalibrace. Nabídka tiskáren a spotřebního materiálu.

Specializovaný dodavatel obalových materiálů. Svým zákazníkům nabízíme ucelený sortiment: - vysoce kvalitních - plně recyklovatelných - hygienicky nezávadných obalových materiálů.

Zabýváme se pronájmem, prodejem a servisem tiskových řešení. Jsme autorizovaný obchodně-servisní partner Konica Minolta a Sharp. Klientovi předložíme individuální řešení na míru s ohledem na úsporu vstupních i provozních nákladů. V nabídce máme další kancelářskou techniku, možnost on-line objednávky: - skartovačky - laminátory - vazačky - ...

Výroba SW a WWW aplikací, síťové projekty. Výroba a dodávky HW.

Prodej a servis výpočetní techniky, telekomunikační techniky, výroba a distribuce PC značky ELECTRA: - paměti - flash paměti - procesory - datová zařízení - základní desky - Ad-on karty

Naše společnost EWF patří k předním dovozcům a vývozcům okenních fólií a autofólií ve střední a východní Evropě. Velkoobchodní prodej tohoto zboží: bezpečnostní fólie, ochranné fólie, protisluneční a tepelně-izolační fólie, autofólie, privátní fólie, dekorativní fólie, speciální fólie.