Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Montáž: -průmyslových plynovodů -kotelen -regulačních stanic -domovních plynovodů Revize: -plynových zařízení -tlakových nádob. Opravy a servis: -regulačních stanic -regulátorů tlaku plynu Alz a RP

Montáž a údržba telefonních a počítačových sítí včetně zařízení, servis a montáž domovních komunikačních a přístupových systémů, drobná údržba budov a bytových jednotek, včetně montáže nových elektroinstalací.

Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Prodej paruk, příčesů, kosmetiky pro ošetření paruk a příčesů, hřebenů a hlav pro odkládání paruk. Nová služba na trhu – Praha a okolí V případě zájmu přivezu paruky až k Vám domu!!! Přijedu za Vámi i do nemocnice!

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Autorizovaný servis audiovizuální techniky: - projekční technika - datavideo projektory, zpětné projektory, vizualizéry NEC, PLUS, ELMO - řídící systémy AMX.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Dopravní stavitelství: - opravy trhlin silnic a dálnic - řezání živičných a betonových krytů vozovek - mostní elastické dilatační závěry systémem Thorma-Joint - zpevněné plochy, betonové plochy - parkoviště, komunikace, skladové plochy, apod. - Artbeton spočívá v aplikaci speciální betonové směsi na zpevněný podklad. Tato směs se probarvuje ...

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.

Firma TECHNO-SERVIS byla založena v roce 1995. Jednou z hlavních poskytovaných služeb je montáž a servis regálových systémů až po komplexní zařizování obchodních řetězců a logistických center. Nabízíme také možnost skladování a díky našemu vozovému parku, který neustále obnovujeme, zabezpečujeme i kompletní přepravu.

Nábízíme produkt švédského výrobce a dodavatele montovaných ocelových hal, firmy LLENTAB AB pro celou Českou republiku. Dodávka a montáž standardního výrobního programů.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

JVM Computers spol. s r.o. nabízí: - autorizovaný distributor OKI - předprodejní servis - prodej zařízení (tiskárny, faxová zařízení, osobní počítače a servery značkové nebo i vlastní produkce atd.) - dodávky IT na klíč podle požadavku zákazníka

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Zastoupení firmy Fujitsu. Velkoobchod, prodej, návrhy, instalace, montáž: - výpočetní technika - počítače - počítačové sítě - datová infrastruktura.

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

Nabízíme: - nůžky - kleště - pinzety - pilníky - štipky - seřezávače - manikurové soupravy - bezpečnostní nože a čepele.

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku Výroba razítek a vizitek Renovace tonerů