Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Přímý dovozce, dealer výrobků Canon. Velkoobchod, maloobchod, servis: - kancelářská technika - faxy - kopírovací stroje

Kompletní dodávky výpočetní techniky a příslušenství.

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Dodavatel průmyslových nástrojů a zařízení. Nabízíme rozsáhlou řadu produktů zahrnujících: - ruční nářadí - řezné nástroje - elektrické a pneumatické nářadí - brusné materiály - měřící přístroje - vybavení pro garáže a dílny - a další pomůcky pro nejrůznější přidružené aplikace, které jsou našim zákazníkům k dispozici prostřednictvím ...

Gigant PC dodá profesionální a kvalitní služby v oblasti IT do Vaší firmy. Ať se jedná o serverová řešení nebo kompletní outsourcing IT, jsme tím pravým partnerem pro Vás. Všem našim zákazníkům je plně k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce Zběsilá podpora, která Vám pomůže řešit Vaše problémy. Činnost: - pronájem počítačů - ...

Prodáváme a instalujeme: - okenní, bezpečnostní fólie - autofólie a UV fólie na objekty a automobily - doplňkové a tuningové fólie. Nabízíme pomůcky a nářadí pro aplikaci i odstranění fólií, dále vertikální a horizontální žaluzie. Knihovnám, archivům, muzeím a galeriím dodáme materiály pro paspartování a rámování, restaurování ...

Firma CBN v. o. s. působí od března 1993. Od počátku své existence má formu veřejné obchodní společnosti. Činnost firmy: - dovoz, velkoobchod, prodej: - brusiva řady PremiumFlex, ProFlex, ProMax, LamoFlex - brusné kotouče - řezací kotouče - lamelové kotouče.

Provozovna - Praha 10, Bohdalec Komplexní služby v oblasti problematiky stlačování a úpravy vzduchu: - projekce, prodej (maloobchod i velkoobchod, nové i repasované), montáž, speciální zástavby, záruční i pozáruční servis, opravy, rozvody vzduchu. Výhradní zastoupení pro Slovenskou a Českou republiku: - rotační lamelové kompresory ...

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Prodej a servis: - výpočetní techniky - originálních a renovovaných tonerových i inkoustových kazet - kancelářských potřeb a techniky. Výkup prázdných tonerových a inkoustových kazet. Realizace kamerových systémů, správa serverů, komplexní péče o IT, web design, nástroje pro profesionální zpracování informací. Značky: - HP - DELL - ...

Obchodní, technická a servisní činnost v následujících oblastech: - zřizování telekomunikačních zařizení - montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení - servis počítačů PC IBM compatible - dodávky počítačů PC LYNX a Compaq.

Nabízí: -stavebnicové kovové systémy -zařízení supermarketů -figuríny, drátěné výrobky, stojany, regály, sítě, koše. Sídlo: -Oldřichovice, 76361, Oldřichovice 47.

Prodej a servis tiskáren a multifunkcí Xerox. Prodej: - tiskárny barevné, černobílé, B&W - multifunkce - skenery - spotřební materiál zn. OKI, Xerox, Brother - papír, tisková řešení Servis tiskáren Xerox a Tektronix.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.