ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...

Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Výroba, prodej: - diamantové nástroje i z KNB (orovnávací, brusné) - nástroje řezné z polykrystalů.

Servis iPhone, prodej Servis počítačů Apple: - servis rovněž u zákazníka - profesionální, česky a anglicky hovořící technici - možnost zapůjčení náhradního zařízení po celou dobu opravy - pozáruční servis zajišťujeme u většiny značek, záruční u nás zakoupených - rychlá reakční doba

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Stavební ocelové systémy PEB ( Pre-Engineered Buildings ) vyvinuté v USA a v licenci vyráběné společností ZAMIL STEEL BUILDINGS Co.Ltd. PEB systém je tvořený ze svařované rámové konstrukce proměnlivého průřezu profilu I pro haly o rozponu až do 80 m bez vnitřních sloupů se sedlovou střechou a pro haly do rozponu 50 m s pultovou střechou.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.

Dodáváme kovové haly. Využití: - garáže - letištní hangáry - výrobní haly - sportovní areály.

Prodej, záruční a pozáruční servis frankovacích a obálkovacích strojů pro hromadné zpracování korespondence.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...