ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba: - ocelová schodiště - betonová schodiště. Osazení: - dřevo - keramický obklad - dlažba - sklo. Výroba a montáž: - zábradlí ocelová - zábradlí ocelová s dřevěnými madly - ocelová zábradlí se skleněnou výplní - celodřevěná zábradlí - ploty - zimní zahrady - skleníky - mříže.

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

Servis, opravy: - výpočetní technika. Správa sítí.

Prodej a servis: - jehličkové - laserové - inkoustové - pokladní tiskárny i skenery EPSON Opravy, servis: - počítače a malé sítě

Dovoz brousících nástrojů Dovoz a vývoz železného, neželezného zboží a zboží z umělých hmot (šrouby, kování, nářadí, kamna a sporáky)

Prodáváme nové počítače a zabýváme se prodejem. Sortiment: - počítačové komponenty - spotřební materiál - monitory - tiskárny. Bazar, výkup, prodej. Distribuce: - notebooky - tiskárny - servery. Servis počítačů. Opravy PC a notebooků, odvirování, instalace software, výstavba a správa sítí i wifi. Prodej počítačů a ...

Prodej: - designový a kancelářský nábytek. Přední světový výrobce designového nábytku a židlí do: - kanceláří - bytů - veřejných prostor. Nabízíme Vám komplexní řešení, návrhy interiérů a inspiraci. .

Návrh, výroba a dodávky stavebních ocelových systémů PEB.

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Produkty: - barevné inkoustové tiskárny a foto tiskárny - barevné laserové tiskárny - černobílé laserové tiskárny - multifunkční barevné laserové tiskárny - multifunkční černobílé laserové tiskárny - jehličkové tiskárny. Spotřební materiál: - originální náplně Lexmark - papír. Výhradní zastoupení značky Lexmark v České ...

Prodej počítačového hardwaru a softwaru. Nabídka stavby osobních počítačů s předinstalovaným systémem značky Windows a linux Ubuntu. Produkty: - audiografické kartychlazení - FM-TV - tunery - kabely - klávesnice - médi - monitor - myši - notebooky - optické mechaniky - paměti - pamětové karty - pevné ...

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

HM nábytek, vítejte ve světě nábytku a vybavení interiéru. Široký sortiment, vlastní doprava po celé ČR a nejnižší ceny na trhu! Nákup z pohodlí pro Vaše pohodlí.. V našem e-shopu naleznete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment nábytku, přehledně řazený do sekcí, např. ložnice, dětský pokoj, dětské postele, sektorový nábytek, ...

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Kompletního vybavení kancelářských prostor, hotelů, ordinací a průmyslových prostor. Kvalitní design i ergonomie - židle, stoly, protiúnavové rohože. Videokonference a prezentační technika.

Informační technologie. Nabízíme rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, ať už vlastních nebo ve spolupráci s partnery. Sektory: -veřejné správy, -zdravotnictví, -telekomunikací a médií, -průmyslu a financí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: - trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI - duté profily čtvercové, obdélníkové - potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby - potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ventily - tvarové a ...

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.