Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Služby: - snížení nákladů na interní tisk a tvorbu dokumentů - převzetí správy stávajícího tiskového praku - optimalizace tiskového prostředí - zlepšení workflow dokumentů

Prodej: - výpočetní technika - spotřební materiál.

Dodávka, e-shop - materiály pro reklamu - plotrové samolepící fólie - přenašecí a nažehlovací materiály - desky z PVC - PVC fólie - plachtoviny.

Prodej - bytový nábytek - ložnice, postele - kancelářský nábytek - sedací nábytek.

Prodej, e-shop - nehty, modeláž, ozdoby, doplňky - laky, pilníky, pomocný mateiál.

- Inteligentní dům, chytrý dům, smart house, automatizace domu, centrální řízení, inteligentní elektroinstalace, inteligentní osvětlení - Řídící systémy CUE, NEVO, dálkové ovládání, dálkový ovladač - Videokonferenční technika, videokonference, audiokonferenční technika, autokonference, Polycom, Lifesize - Projekce, projekční technika, ...

Dodávka, prodej - průmyslová maziva - průmyslové čističe - profesionální pneumatické a elektrické nářadí - automatizace systému, plánování, konstrukce, realizace a modernizace automatického systému.

E-shop - stolní počítače - notebooky - tablety - telefony - pokladní systémy - tiskárny - PC komponenty.

Internetový obchod, e-shop: - samolepicí folie na automobily - bezpečnostní folie na okna - folie pro vodní tisk.

Servis kancelářské techniky - opravy: tiskárny, kopírky, faxy - servis a dodávky kancelářského papíru.

Výroba - papírové obaly - krabice z vlnité lepenky. Kancelář: - adresa: Klatovská 627, 340 22 Nýrsko.

EXCON, a.s. se zabývá: - projektováním - dodávkami ocelových konstrukcí - inženýrskou činností - developerskou činností. Projektová činnost: - projektová studie - služby architekta - projektová dokumentace - výrobní dokumentace - autorský dozor - spolupráce s investorem při výběru dodavatelů - databázové modely staveb ...

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - křesla pro manažery.

Prodej - kancelářské židle, křesla, nábytek - pracovní a konferenční stoly - návrhy interiérů.

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie

Zajišťujeme výrobu a dodávky: - vodních turbín - zařízení na vybavení vodních elektráren -všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren -veškerých vodohospodářských zařízení - protipovodňových uzávěr -jezových klapek -česlových polí -mobilních protipovodňových zařízení - vybavení vodních cest a přístavů.

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.

Distribuce, velkoobchod - pouze distribuční centrum: -oleje -maziva.

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBORU VÝROBY A ÚPRAVY TLAKOVÉHO VZDUCHU: -kompresory -sušiče -filtry -kompresorové stanice "na klíč" Přímé zastoupení a odborný prodej zařízení firem -POWER SYSTEM, FIAC, FRIULAIR, ETHAFILTER PRODEJ A SERVIS: -KOMPRESORY ŠROUBOVÉ A PÍSTOVÉ: -šroubové stacionární -pístové-odhlučněné, bezolejové, ...

Firma ODNESTO.cz s.r.o. poskytuje svým klientům komplexní stěhovací servis. Provádíme stěhování firem, kanceláří, bytů ale i těžkých břemen. V rámci naší činnost vyklízíme nemovitosti, poskytujeme kompletní balící servis a rovněž provádíme montáž a demontáž nábytku. Naše služby můžete využít na území Prahy, Středních Čech ale i v rámci celé ČR a ...

Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna, pronájem: - tiskárny - kopírky - skenery

Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí -výroba a projektování linek a komponent pro automobilový průmysl -zakázková výroba z nerezu, oceli, hliníku a skla. Provozovna: Liberec Topolová 548/14