ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Služby: - komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních interiérů

dovozci a distributoři brazilského keratinu Cadiveu Brasil Cacau Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

MagicHair studio. Příčesky a prodlužování vlasů

Internetový obchod firmy OKENTĚS, spol. s r.o. Vám v České republice i na Slovensku nabízí velkoobchodní prodej těsnících prvků oken, dveří vrat a bezbariérových vstupů. Mezi těsnícími produkty naleznete silikonové, obložkové, okenní, dveřní, samolepící, těsnění. Kromě tohoto těsnění nabízíme také těsnící kartáče a velký výběr kování, pěn, tmelů, ...

Výroba nábytku na míru. -čalouněný nábytek - zakázková výroba -polohovací lamelová lůžka -rozkládací převlékací, sedací soupravy -sedací soupravy pro děti, matrace -kancelářské židle a ostatní doplňky -molitan - prodej -polyuretanová pěna, pěna z umělého kaučuku -originální konstrukce vyráběných matrací, polohovacích roštů a ...

Společnost Spare Parts s.r.o. vznikla v polovině roku 1999 a zabývá se servisem tiskáren.

Realizace interiérů přesně podle vašich představ! Nabízíme kompletní realizaci na klíč a profesionální konzultace od BELLA IDEA PRAHA, s.r.o. Zabýváme se navrhováním a kompletní dodávkou interiérů s hlavním zaměřením na supermarkety, obchodní domy, benzinová čerpadla, bistra, kanceláře, byty a další. Upřednostňujeme a zpracováváme ...

Prodej: - digitální a kancelářská technika a IT produkty - spotřební materiál

Výrobní družstvo. Výroba: - celokovové bezpečnostní dveře - reklamní clip-rámy - celokovové odpadkové koše a popelníky - lisy na PET-lahve - hřbitovní lampičky - grilovací jehly - vytahovač zavařovacích sklenic.

Nákup, prodej a výstavba ocelových montovaných hal a betonových silničních panelů, dřevěných ubytoven a domků. Poradenství v koupi a přesunu použitých hal a skladů v České republice. Pomoc při hledání a řešení průmyslových realit. Demontáž, přesun a složení starších ocelových montovaných hal: - ušetříte za nákup nové haly - máte ...

Společnost CupSystem, s.r.o. se zaměřuje na výrobu vratných zálohovatelných kelímků. Dodáváme širokou nabídku plastových kelímků vhodných pro společenské, kulturní, sportovní a presentační akce. Nápojové kelímky vyrábíme bez potisku. Na Vaše přání sme schopni zajistit potisk kelímků motivy určenými speciálně pro Vaši událost. Naše vratné kelímky ...

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - software Projektování a správa počítačových sítí.

Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

E-shop - autodíly, autodoplňky - oleje pro automobily, motocykly - autobaterie.

Dodávka: - regálové systémy - skladovací technologie - revize regálových systémů.

Maloobchod, e-shop, prodej: - dětský rostoucí nábytek - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - kuchyně, stoly, židle - obývací pokoje.

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně

Distribuce, dodávka - kosmetika a přístroje pro kosmetické salóny, spa, estetické kliniky a zdravotnická zařízení.

Služby: - aplikace pro správu zásilek Balíkonoš - přeprava balíkové a listovní zásilky E-shop: - papírové krabice - fólie

Výroba, montáž - lehké ocelové konstrukce - schodištní konstrukce - autobusové zastávky - zimní zahrady, přístřešky - výtahové šachty - točitá schodiště. Provozovna - adresa: Korytná 1538, 100 00 Praha 10.