Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Výroba: - vestavěných skříní - ložnic - obývacích pokojů - kancelářského nábytku. Nově jsme naší nabídku rozšířili o služby zakázkového truhlářství. Výroba z masivu: - interiér - schody, zábradlí - dveře včetně zárubní - patra na spaní - palandy - nábytek (dýha) - zahradní nábytek - stoly + lavice, pergoly, chatky atd.

Inženýrské stavby, podzemní a inženýrské sítě, pozemní stavby, báňské a ekologické stavby.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Přímý dovoz, distribuce, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - fotopapír pro inkoustové tiskárny - 10x15, A4. Prodej, servis, pronájem - půjčovna, bazar a dodávky spotřebních materiálů do kancelářské techniky: - Minolta - Canon - Hewlett Packard atd. Internetový prodej. Možno dodat na dobírku. Kancelářská technika - nové i ...

Servis a prodej: - mobilní telefony - elektronika ( TV, video, kamery, digitální foto, hi-fi atd. ) - počítače - tiskárny - monitory - kopírky - pobočkové ústředny.

Činností salonu ALLA je vytváření bohatého sortimentu modelů z pravých vlasů, prodej paruk a příčesků z umělých vlasů, prodlužování vlasů.

Montáže: -opláštění budovy -obvodové a střešní pláště zateplené, nezateplené -průmyslové a užitkové stavby, budovy, -ocelové konstrukce. Výroba: -klempířské profily -lemovací profily do 3m** délky -atypické klempířské a zámečnické výrobky. Stavební projekty a dílenská dokumentace v součinnosti s firmou EUROPROJEKT, ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - mobilní telefony - spotřební materiál

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, ...

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Výroba a prodej, velkoobchod, dodávka, distribuce: - obalové prostředky - balicí materiály

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

Velkoobchodní dovozce více než sedmdesáti značek spotřebního materiálu: - tonery - inkousty - pásky - folie - papíry. Kancelářské zboží: - šanony - propisky - tabule - děrovačky - sešívačky.

Prodej: - kancelářská technika - PC technologie - audio, video - EZS - CCTV - radiostanice Motorola + půjčovna Instalace: - kabelových rozvodů - strukturované kabeláže - PbÚ a kancelářské techniky - PC sítí - KTV a SAT - audio-video techniky - EZS - docházkových systémů - CCTV. Servis a poradenství.

Služby: - výroba a opravy elektrických zařízení - montáž a prodej výpočetní a kancelářské technika - počítačové sítě - speciální hardware a software - montáž bezpečnostního zařízení - montáž handfree a audio techniky - kamerové systémy.

Velkoobchod a maloobchod s papírnickým zbožím

HEWLETT-PACKARD prodej: - osobní počítače, výpočetní technika, PC - tiskárny laserové, inkoustové - skenery - scannery - plotry - servery NT a UNIX - měřící a testovací technika - analytické přístroje.

Vnitřní dekorativní úpravy stěn: - VARIOPAINT, DECORPAINT - omyvatelné stříkané tapety - VARIOSTAR, STARDECOR úprava stěny s různobarevnými emailovými chipsy - WALLDECOR - stříkaná úprava zdi - UM-WALL - natahované bavlněné tapety - ARETINO - transparentní dekorativní nátěr (efekty starých zdí) - BENÁTSKÝ ŠTUK - ...

Zajišťujeme AV techniku pro: - kongresy a konference - výstavy.

Firma sa specializuje na dovoz a prodej nábytku a bytových doplňků nejvyšší kvality od renomovaných italských výrobců. Zároveň provádíme návrh a realizaci interierů na klíč. Bytový architekt přímo na prodejně. Nabízíce nábytek do všech prostor každého interiéru: - do obývacích pokojů - do ložnic - jídelen - dětských pokojů - ...

E - shop - elektronická zabezpečovací technika E - shop - audio - video E-shop - domácí spotřebiče E-shop - fotopřístroje E-shop - kancelářská technika E - shop - mobilní telefony E - shop - elektronické cigarety E - shop - audio ...

Kompletní zařízení obchodů: -vitríny -pulty -gondoly -drážkové panely -regálové systémy

Dodávky, prodej: - specializované sestavy elektroniky, počítačů Apple - příslušenství k hardware.