Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HSP, s.r.o. je interiérová - návrhářská a realizační firma bez vzorkové prodejny a skladu zboží. Zaměřuje prostory, navrhuje interiéry, dodává i montuje následující zboží, které je pouze zlomkem skutečného rozsahu nabídky firmy. Prodej: - dětské pokoje - hotelový nábytek - jídelny a rohové lavice - kancelářský nábytek - ...

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Prodej, skladování a doprava pohonných hmot a kapalných paliv, nabízené produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínů - extralehké topné oleje (TOEL) - lehké topné oleje. Doprava a přepravní technika: - doprava je zajištěna vlastními cisternovými vozy s potřebným technickým vybavením, ADR a proškolenou ...

Best Buy online obchod kde najdete všechno pro Gps navigace, počítač, baterie, nabíječky, datová média, elektro, kabely, redukce, wifi, paměťová média, tiskárny, usb, kancelářské potřeby, multimedia a různé jiné.

Montáže a demontáže: - technologické celky, - tiskařské stroje. Transporty, ocelových konstrukcí, hal a průmyslových objektů.

Prodej - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenství v oblasti počítačové bezpečnosti

Zabýváme se dovozem dánských designových poštovních schránek MEFA, jedničky na dánském trhu. Hledáme partnery pro navázaní ochodní spolupráce, více informací na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz nebo 235 300 817.

Dodávky a montáže: - ocelové haly a konstrukce. Realizace střešních a stěnových plášťů.

Zakázková výroba v oblastech: - vstřikování a vyfukování plastů - ultrazvukové svařování (plast) - návrhy a výroba forem - výroba lahví PET - tampónový tisk.

Většinu dodávaného sortimentu tvoří: - maziva - provozní kapaliny pro automobily - dopravní technika - stavební stroje.

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

Prodej magnetických tabulí, které jsou používány převážně ve firmách a na různých prezentačních místech společně s flipcharty. Magnetické tabule jsou popisovatelné popisovači, které je možné lehce mazat.

Zastoupení ACER pro ČR. Výroba, prodej: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Velkoobchod obaly a pomocným materiálem pro obchod: -papír, fólie, sáčky, tašky (včetně potisku) -tácky, krabice, stuhy, cukrářské potřeby -sklo -kelímky, papírové a plastové nádobí a příbory k jednorázovému použití, hygienické zboží -etiketovací kleště, etikety, pokladní kotouče, zavírače -další pomocný ...

Servisní úsek. Servis i pozáruční, opravy: -veškeré kopírovací analogové a digitální stroje značek NASHUATEC, TOSHIBA, LANIER, CANON, MINOLTA, MITA, RICOH, SHARP, UTAX, GESTETNER, OCE, DEVELOP, INFOTEC, faxy TOSHIBA, LANIER, BROTHER, počítače HP, BROTHER, BRAVE, LEXMARK -servisní zásahy přímo u zákazníka -hot line služby ...

TriComp Prodej a servis výpočetní techniky. Prodej spotřebního materiálu pro tiskárny. Expresní servis počítačů.

E-shop: - široký sortiment informační techniky - počítače, notebooky, LCD monitory, tiskárny, led žárovky, navigace, fotoaparáty, sluchátka, PC komponenty, tonery a inkousty.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -obsluha automatizovaných kotelen -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (s výjimkou obchod.živností uvedených v příl.1-3 zák.č.455/91 Sb., v platném znění)

Prodej - záznamové a vyvolávací audio systémy Výroba - záznamové a vyvolávací audio systémy Údržba, čištění - kancelářská technika Údržba, čištění - telefony - faxy Údržba, čištění - výpočetní technika

Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

Výroba, prodej a montáž: - skříně - vestavěné skříně na míru. V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací stěny, kancelářský nábytek. Kalkulace a zaměření, záruka 5 let, konzultace v předváděcích střediscích zdarma.