ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Autorizovaný prodejce maziv a olejů ESSO a Mobil. Průmyslová maziva: - bílé oleje, ekologické oleje, formové oleje, hydraulické oleje, kalicí oleje, kluzné plochy, kompresorové oleje, konzervační oleje, motorové oleje, oběhové oleje, obráběcí kapaliny, plastická maziva, pneumatické oleje, převodové oleje, procesní oleje přenos tepla, ...

obchodní činnost služby v oblasti autoopravárenství Vazelinové oleje, paliva pro motory různých typů, klínové řemeny, brzdové bloky.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...

Výroba kuchyňských linek, ložnic, koupelnového a kancelářského nábytku, atypických bytových doplňků, restaurací, barů.

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Nábytek, návrhy a realizace interiérů, montáž. Kancelářský nábytek NO+BL, Hobis. Pracovní kancelářské, konferenční, ergonomické a dětské židle.

Výroba obalů pro sklo a porcelán, papírových tašek a šanonů včetně grafického návrhu a zhotovení makety budoucího výrobku.

Prodej počítačů: - prodej - servis - leasing - profesionální počítače - notebooky - komponenty - tiskárny - instalace - zaškolení.

Internetový prodej náhradních dílů, moto-pneu, doplňků, maziv, a dílů pro okruhové ridery.

Výhradní prodejce a distributor produktů firmy Macalloy Ltd, England na území České republiky a Slovenska. Činnost: - prodej kompletního sortimentu výrobků firmy Macalloy Ltd včetně poradenské činnosti a servisního zajištění - technologický systém ocelových táhel a kotvení umožňující velmi efektní architektonickou tvorbu průmyslových, ...

Společnost SCONTO Nábytek k.s. jako dceřiná společnost Möbel Walther AG, Gründau (http://www.moebelwalther.de/) patří k jedné z největších společností zabývajících se obchodem s nábytkem v Evropě. Obchodní domy SCONTO Nábytek svým zákazníkům nabízejí nejrozmanitější typy nábytku a bytových doplňků nejen od renomovaných zahraničních výrobců, ...

Prodej a servis: - kopírovacích strojů - tiskáren - faxů - telefonních ústředen - telefonů - výpočetní techniky.

Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Prodej a servis výpočetní i kancelářské techniky, spotřebního materiálu. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Kompletní správa sítí - outsourcing lidských zdrojů, technické podpory, aplikací. Stavba, prodej, pronájem počítačových sestav, serverů (HP, IBM), platforma Microsoft Windows, Linux. Servis kancelářské a výpočetní techniky, návrh a řešení strukturovaných kabeláží. Implementace zakázkového software, strategický vývoj a optimalizace IT ...