Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej: - nábytek - postele - sedací soupravy - obývací stěny - skříně - kancelářský nábytek

Velkoobchod: -chemické suroviny. -pojiva. -pigmentové saze. -hliníkové prášky. -fungicidy. -optické zjasňovače. -anorganické pigmenty. -skleněné obaly. -plechové obaly. -polyethylénové obaly, kanystry. -ocelové sudy.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Prodej: -kancelářská technika. -výpočetní technika. Služby: -správa počítačvých sítí.

Prodej a pronájem: - sanitární technika a WC - mobilní kanceláře - kontejnery - ploty - kontejnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Dovážíme, zpracováváme a dodáváme na trh široký sortiment více než 10.000 odlišných flexibilních brusiv, a uspokojujeme tak specifickou poptávku z mnoha oborů lidské činnosti. K odběratelům našeho zboží patří například výrobci automobilů a jejich dodavatelé, autoopraváři, lakovny, dřevozpracující podniky, výrobci dřevodesek a nábytkáři, truhláři, ...

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Prodej a servis výpočetní techniky, včetně spotřebního materiálu do tiskáren - záruční i pozáruční. Správa PC sítí. Kamerové systémy. Čistění a odvirování PC. Zálohování a obnova dat. Digitalizace dat. Tvorba www stránek. Grafika

Výroba a návrhy: - malosériové obaly z vlnité lepenky - kartonáž z vlnité lepenky - kartónové palety.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - kompletní sortiment sedacího nábytku - čalouněný, kožený: - obývací nábytek, obývací stěny - dětský nábytek, dětské postele - ložnicový nábytek, postele masivní i čalouněné, matrace - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: Parafínové svíčky Svíčky dodáváme na území celé republiky prostřednictvím velkoobchodní distribuce, eshopu a přímím závozeň maloobchodních prodejen. Svíčky od nás naleznete v hoby řetězcích, v řetězcích s potravinářským a drogistickým zbožím. V maloobchodní síti jsou to především prodejny drogistické, prodejny s ...

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Výroba ocelových výrobků z konstrukční oceli, nerezi a pozinku: -vany a vaničky -ocelové konstrukce -konstrukce na hodiny -balkóny -ochranné klece -filtrační technika -turbíny -klece -stojánky. Zajistíme zámečnické práce.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Internetový prodej: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -telefony -výpočetní technika -nářadí -zahradní potřeby.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Opravy, servis: -kancelářská technika -psací stroje elektronické a mechanické -kopírovací stroje -renovace CARTRIGE -servis tiskáren, pokladen. Prodej: -spotřební zboží do kancelářské techniky -kopírky -faxy -tiskárny -pokladny.

Výroba: -CD obaly -čtyřbarevný tisk -výseky do B1 -laminace -horká ražba -kašírování -knihvazárna, vázání knih.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Prodej a servis výpočetní techniky.