Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Truhlářství: - skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Projektová činnost - technologické projekty: plynové rozvody, regulační stanice plynu, kotelny, úpravny vody, výměníkové stanice, bytové rozvody. Revize plynových zařízení - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení - revize tlakových zařízení. Konzultace a poradenská činnost - konzultace technologických projektů - konzultace ...

Výroba nábytku - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, penziony a ubytovny - atypický nábytek.

- smluvním prodejce strojů CLAAS, VADERSTAD, GRIMME, ANNABURGER, KRAMPE, TECNOMA a olejů a maziv SHELL - prodej a servis zemědělských strojů: - sklízecí mlátičky - samochodné řezačky - traktory - lisy - stroje na pícniny - teleskopické manipulátory - řídící systémy - Agrocom - Pronájem strojů - Služby ...

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software

Velkoobchodní prodej školních, kancelářských, hygienických potřeb, obalového materiálu a dalšího sortimentu, provozuje společnost PROVITA s.r.o. Náš široký zboží uspokojí i náročného zákazníka. Z naši produktů Vám můžeme nabídnout psací potřeby, bloky, papíry, tiskopisy, školní tašky, rýsovací potřeby, obalové materiály, jednorázové nádobí nebo ...

Výroba, prodej: -kancelářské židle, křesla. Antares a.s. - sídlo Národní třída 43 110 00 Praha 1

Oprava parních lokomotiv Výroba, dodávka, montáž: - kotle, kotlů. - tlakové nádoby. - netlakové nádoby. Dodávka, montáž: - technologie kotelen. - ekologizace uhelných kotlů. - výměníkové stanice.

Služby: - montáž kuchyňských linek a nábytku.

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Výroba, prodej: - kontejnery - kontejnerové systémy - stojany na sklo - vyklápěče nádob - lisy na odpad

Poskytování poradenství a služeb v oblasti CMR systémů a integrace podnikových či obchodních aplikací. Prodej: - internetový prodej výpočetní techniky, telefonů, faxů, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

Výroba: - pevné, mobilní prodejní stánky (občerstvení).

Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí - nářadí - zahradní technika - brusné materiály. Služby: - broušení řetězů pil - broušení kotoučových pil - výroba klíčů, autoklíčů - výroba razítek.

Výroba - ocelové konstrukce Obrábění - stáčení plechů a profilů Svářečské práce Zámečnické práce

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky a pomůcky - školní a umělecké pomůcky a další.

Slévárna. Strojní výroba. - euro nástavby - skříně - valníky - standartní nástavby - nosiče kontejnerů - valníky - skříně - chladírny - sklápěče - odtahovky - přepravníky automobilů - nápojové nástavby - návěsy - speciální technika - přenosové vozy - pomocné přenosové vozy - návěsový modul LMU - sanitní ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kotle ( plynové, kondenzační, elektrokotle, na tuhá paliva) - plynová topidla, karma - termostaty - radiátory - tlakové nádoby - ohřívače vody - baterie Záruční a pozáruční servis zajišťujeme pro plynové kotle následujících značek: - Viadrus - Vaillant - Protherm - Karma - Benekov - Viessmann

E-shop: - kancelářské potřeby - drogerie, úklid - kancelářský nábytek - kancelářská technika

Výroba: -hliníkové obaly pro kosmetický průmysl: -hliníková pouzdra na aerosoly.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Prodej: - ekologický hasící smáčivý gel FIRESORB Prodej: - oleje - maziva

Prodáváme plastové výrobky pro sklad, dílnu a domácnost: - plastové skříně - regály - kufry na nářadí - krabice - různé zásobníky pro skladování. Dodáváme též plasty pro domácnost a drátěné regálové systémy.

Výroba a dodávka: - schodiště samonostná, prostorová, točitá - zábradlí - schodišťové konstrukce