Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Internet Sázava. Služby: - internetové připojení - internetová televize - webdesign - tvorba webových prezentací: - osobní webové stránky - firemní webové stránky - VOIP telefonie - výstavba sítí, správa sítí: - LAN, optické sítě - WAN - wifi sítě - poradenství. Oprava, servis: - výpočetní technika: - ...

Havlín les&zahrada Nabízíme prodej a servis zahradní a lesní techniky Stihl, Viking, Stiga, Solo, Motor Jikov Green, Fiskars a Oregon. Dále ruční nářadí Ferm a Proma a elektrocentrály United Power.Dále prodej náhradních dílů a příslušenství, drobného nářadí, olejů a pracovních oděvů, broušení řetězů a seřizování motorů.

Zákázková kovovýroba nabízí veškeré práce spojené s kovem: - sváření - stříhání - řezání - zimní zahrady - schodiště, zábradlí - nerezové dveře - filmové rekvizity - portály - reklamy - pojezdové brány - příčky ocelové - příčky prosklené.

Prodej - drogerie Výroba - obalová technika Prodej - tašky Prodej - elektro Prodej - bílá technika Prodej - kancelářské potřeby pásky, lepidla, psací potřeby Prodej - kancelářský nábytek Výroba - tiskoviny, letáky

Výroba - komponenty pro předepjaté betonové konstrukce - kotevní systémy závěsných lanových mostů, ocelových konstrukcí, převodovek, jeřábových ramen a strojního obrábění

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Grafické práce Prodej - hardwaresestava - počítače Realizace - webové stránky Poradenství - výpočetní technika - software Návrh, výstavba, správa a servis - sítě LAN

Prodej - výpočetní technika - notebooky - tiskárny - příslušenství Servis - výpočetní technika - notebooky - tiskárny - příslušenství

Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů Internetový obchod - nábytek, dekorace do dětského pokoje - doplňky do dětského pokoje kontejnery na hračky, zápichy do květináčů

Prodej - brusné a řezné kotouče - elektro a pneumatické nářadí - profesionální ruční nářadí - nářadí pro obrábění - měřidla

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Výroba: - kovové transportní palety - kovové skladovací palety.

Zrušení firma. Výroba a prodej - kancelářský nábytek:

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Výroba, maloobchod, prodej: -montované haly a sklady -policové regály -paletové regály -speciální regály.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Prodej, regály: - kompletní sortiment policových regálů - regály na pneumatiky - pojízdné a pojezdové regály - paletové regály - konzolové regály - patrové regály - montáž, doprava. Prodejní sklad: 285 76 Chotusice 46 tel: 312312477

Návrh, montáž, realizace: -zařízení interiérů -kancelářský a bytový nábytek -zdravotní postele a matrace -koberce -zastínění oken Další adresa: - Benešova 648, Kutná Hora, 284 01 tel.: 327525254