Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Naše služby: - provoz zdrojů tepla - výroba tepelné energie - monitoring zdrojů - revize a zkoušky vyhrazených technických zařízení - revize komínů a spalinových cest.

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly

Služby - servis výpočetní techniky, počítačů, notebooků - připojení k internetu - webdesign - montáž, instalace kamerových a zabezpečovacích systémů.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Výroba rámů nákladních automobilů, ocelových konstrukcí, lisovaných profilů délky až 9000 mm, pálení tvarů plazmou a kyslíkem.

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Tesařské práce Truhlářské práce Výroba - nábytek (skříně, stoly, postele, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody

Prodej, maloobchod: -školní nábytek -školní keramické tabule

Revize, zkoušky: -tlakové nádoby Rozvody: -plyn

Bazar - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice Hlasové a datové služby Prodej - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice Záruční i pozáruční servis - výpočetní technika - tiskárna Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránky

Prodej, servis, autorizovaný prodejce: - tuky, oleje pro veškerý průmysl - obráběcí emulzní kapaliny - ekologická maziva - motorové, převodové oleje špičkových kvalit - autorizovaný prodejce produktů ESSO HOUGHTON DEUTSCHLAND (oleje, maziva) - autorizovaný prodejce produktů KLUEBER (KLUBER).

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Reklamní agentura. Služby: - tvorba ICC profilu - prodej spotřebního materiálu pro velkoformátový tisk - prodej a servis laserových gravírovacích strojů.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky, brusiva - stavební chemie, tmely, autokosmetika.

Bazar: -počítače -počítačové příslušenství -mobilní telefony -elektronika gameboy, discmany. Výkup, servis, prodej, odblokování: -mobilní telefony.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Dodávky, montáž: - podlahy. Prodej koberců.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika. Vývoj: -software.