Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod, prodej: -kosmetika a spotřební materiál pro kosmetičky. -hygienický materiál pro lékařské ordinace, kosmetická, nehtová a masážní studia. -hygienické a desinfekční prostředky

Internetový obchod. Prodej: -výpočetní technika, počítače, počítačové sestavy -mobilní telefony, TWIST a GO sady, kupony a příslušenství -akumulační kamna.

Velkoobchod: - pigmenty - metalurgie - brusný materiál - plechy. Mezinárodní spedice a autodoprava.

Prodej, servis: - výpočetní, telekomunikační technika.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Maloochodní prodej, e-shop: - tonery - inkousty - barvy - cartridge - náplně do tiskáren - kalkulačky - dřevěné hračky, stavebnice.

Vývoz: - řezací a brousící kotouče - brousící kameny - relaxační floatingové vany ALICO. Vývoz, dovoz: - brousící papíry a plátna - brusné zrno - podkladové tkaniny pro výrobu brousícího plátna.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -obalové materiály. -sáčky, fólie, kelímky. -hliníkové podnosy. -ubrousky, rozetky. -lampióny, konfety. -kancelářské potřeby. -hygienické potřeby: -papírové ručníky. -jednorázové rukavice, pokrývky hlavy.

Kovovýroba. Výroba, práce: -nástrojů, nářadí. -nástrojárna. -tepelné zpracování kovů, žíhání, zakalení. -odmašťování kovových dílů. -kovové palety, kontejnery, skladové systémy.

Výroba, dodávky: - plastové jímky - žumpy - septiky - patentované, dvouplášťové čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty.

Výroba: - profesionální přepravní obaly - pevné obaly vyráběné z překližek, hliníkových profilů a kovových rohů, se zámky a madly - ponky, pracovní stoly - zavazadla na nářadí - kufry na nářadí.

Činnost: - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - stavební a inženýrská činnost - stavba rodinné domy - geodetické práce.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna

Prodej, servis: - notebooky, počítače - LCD monitory, tiskárny, software - spotřební materiál pro tisk, komponenty. Informační systém KOSTKA Pro SB. Individuální servis Systému KOSTKA Pro SB. Jsme poskytovatel internetu pro region Mladá Boleslav.

Prodej, maloobchod: - PC, hardwarových, softwarových i síťových komponent - výpočetní technika - příslušenství

Virtuální obchod, internetový prodej: - počítače, výpočetní technika - elektronika - elektrospotřebiče.

Nejvýznamnější regionální dodavatel informačních technologií a poskytovatele služeb internetu. Síť Dragon Internet a. s. pokrývá Mladou Boleslav a okruh přibližně 30 Km kolem. Síť je kombinací nejmodernější metropolitní optické sítě, která je dovedena do hustě zabydlených rezidenčních oblastí a kvalitně vybudované bezdrátové mikrovlnné ...

Velkoobchod: -obalový materiál, -úklidové prostředky, papírové ručníky, houbičky.

Prodej: - počítače, výpočetní technika, - příslušenství.

Výroba: - obaly z vícevrstvé lepenky včetně potisku. Kartonáž.