Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej - obalové materiály lepící pásky, bublinkové fólie, potravinářské fólie.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Zateplení fasád Stavba - ploty Výkopové práce Obkladačské a dlaždičské práce Stavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce domů - kompletní stavební činnost Rekonstrukce bytů

Prodej veškerého zboží určeného pro zdravé sezení. A to jak v kanceláři doma či na zahradě. Kancelářské židle vybavit: - domácí prostory - restaurace - hotely - školy - školky - další zařízení originálním a kvalitním sedacím nábytkem vytvořeným na míru dle vašich požadavků. Produkty: - kancelářské židle - kancelářská křesla ...

Rajapack patří k francouzské obchodní skupině Raja Group, která už více než 50 let nabízí obalové materiály v nejlepší kvalitě. RAJA se svými téměř 800 zaměstnanci v Evropě vytváří roční obrat 220 miliónů eur. Tím představuje skupina Raja evropskou jedničku v katalogu obalů. Tisíce produktů na skladě a online. Krabice, kartony, fólie, bublinková ...

služby a dodávky v oblasti výpočetní techniky, hardware i softvare.

Prodej - deskový materiál laminové, dýhované, surové, dřevotřískové desky, sololit, sololak - pracovní desky KRONOSPAN, EGGER Truhlářské práce Možnost dodání - vestavěné spotřebiče - digestoře Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňská profilová dvířka (foliová, dýhovaná) - ...

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Výroba, prodej a dodávka - školní tabule

Výroba hydraulických agregátů a prodej hydraulických prvků ARGO HYTOS. Prodej průmyslových maziv MOLYKOTE a průmyslových lepidel PERMABOND a DOW CORNING. Prodej chemických přípravků pro elektrotechnický průmysl - KOLB, ELECTROLUBE, ELSOLD. Vysokotlaká hydraulika - nářadí SPX Power Team. Průmyslové tlumiče WEFORMA.

Montáž - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Internetový obchod - ratanový nábytek - nábytek - zahradní nábytek

Vyrábíme a prodáváme plastové obaly pro stavební chemii a potravinářský průmysl. Certifikáty ISO 9001 a HACCP. Obaly kbelíky) pro potravinářský průmysl, chemii apod.

Zámečnická výroba - mříže Jeřábnické práce Práce s manipulátory MATBRO – dosah 7m Zámečnická výroba - zábradlí - plotové dílce Zemní práce - práce se zemními stroji (bagr KOBELCO, UNK 320 LOCUST 903) Výroba - konstrukce hal, přístřešků včetně opláštění - kovové konstrukce Broušení na kulato, na ...

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Prodej obalového materiálu, plastového a papírového jednorázového nádobí, potravinářské, LDPE průtažné a PE folie..

Společnost DEFO spol. s r.o. se specializuje na prodej designového bytového a kancelářského nábytku, nabízí široký sortiment pro vybavení domácností, kanceláří a hotelů, přičemž veškerý obývací nábytek máme skladem. Na našich prodejnách v Průhonicích ( vedle Electroworldu ) a Praze 9 Hloubětíně najdete velké množství sedacích souprav, osvětlení, ...

Zakázková kovovýroba. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme, brány dvoukřídlé, brány pojezdové, brány samonosné, vrátka, vrata, ploty, schody, regály, mříže.

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Nabízíme kompletní vybavení prodejen, obchodní systémy (např. Block, Variant a Four), regály, vitríny a pulty. Dále dodáváme drážkové panely slatwall, štendry, stojany, hrabací koše, skleněné i MDF police, figuríny, krejčovské panny, bysty, ramínka, etiketovací kleště, etikety, textilní kleště, splinty, visačky, velikostní značení, cenovky, ...

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Zajišťujeme pozáruční opravy a servis přímo u zákazníka nebo v naší provozovně. Opravujeme softwarové i hardwarové problémy. Specializujeme se na správu počítačových sítí (outsourcing IT), WIFI sítě, servis počítačů a notebooků. Spolupracujeme s celou řadou dodavatelů hardwaru a softwaru, takže jsme schopni Vám nabídnout komplexní řešení u kterého ...

Prodej, maloobchod, opravs, servis: -počítače -hardware, software Připojení na internet.